דמבלדור מת!!!

דמבלדור מת!!!

האם אתם עדיין מעכלים את זה? אני ממש לא! ועוד עבר כבר, כמעט חודש וחצי. אין דמבלדור, זה לא מסתדר לי. איך הארי וחבריו "הנערים" יצליחו לבד בהשמדת ההור` ,כאין להם מושג איך לעשות זאת , ועזרה כלשהי מידיד נפשי- "דמבלדור"?

the ror

New member
אם תחשוב על זה רוב הדברים המסוכנים

שהם עשו דמבלדור בכלל לא היה שמה ככה שאני לא רואה שיהיה להם שום בעיה להסתדר בלעדיו...למרות שבאמת יהיה הרבה פחות מעניין(ומצחיק) בלעדיו...

Luna Sphere

New member
../images/Emo58.gif

אבל דבמבלדור פתר להם הרבה דברים,והוא כל כך חכם. יש לו המון ניסיון והמון יכולת לעזור להם, וחבל, וסנייפ חרא.

לא צריך לשים ספוילר...

וגמאני לא מעכלת את זה עדיין.. בכלל..הסוף של הספר השישי ממש לא היה לי סגור.. וממש ממש היה עצוב.. אני לא מאמינה שדמבלדור מת.. בכלל..יש להארי יכולת בכלל להתמודד מול וולדמורט? כי עד עכשיו הכל היה מזל,בערך.. הוא יודע בכלל מספיק כשפים?? ודמבלדור לא לצידו,היחיד שוולדמורט פחד ממנו

Luna Sphere

New member
גיליתי את זה אחרי שלא הבנתי

למה אף אחד לא מסמן יותר... בכל מקרה, אני דווקא כן חושבת שלהארי יש יכולת להתמודד מול וולדי. המוות של סדריק, סיריוס ועכשיו גם דמבלדור, גרמו לו להתבגר. הוא יודע מה הוא מתכוון לעשות, הוא נחרץ בדיעה הזו והוא גם ינצח את וולדי, אני מאמינה בסופו של דבר. הוא למד מדמבלדור המון, והוא גם בעצמו מאוד חכם. הוא יודע להסיק מסקנות ואני חושבת שהוא יכול להתמודד נגד וולדי.

the ror

New member
טוב, הרבה מהניסיון שהוא הוא העביר

להארי בשיעורים איתו. ואני חושב שדוקא זה שהוא כל כך חכם היה מקלקל את המשך הסיפור כי אז דמבלדור היה כנראה מחפש את ההורקרוקסים במקום הארי או איתו ונראה לי שזה היה מקלקל חלק מהעניין...

כדי שתעכל מהר

אז איך תוכל לעכל שבספר השביעי הארי ורון מתים ביחד ועוד מהידים של הרמיוני אהה? אז כדי שתעכל מהר כי מגיעים דברים יותר משגעים .

כדאי שתאמין

אז לדעתך היא כבר כתבה שליש ספר וחוץ מזה כל הסיפור בראש שלה והקירבה שלי ושלה הניבה פירות.

MorH

New member
../images/Emo174.gif היא כבר סיימה ת'שביעי

היא הראתה ת'תיקייה של ה2 פרקים האחרונים באיזה ראיון ...

rds15

New member
היא לא סיימה את השביעי.

מה שכן, את הפרק האחרון שלו היא כתבה מזמן, והיא אמרה בראיון אחרי הספר השישי שיכול להיות שהיא תשכתב אותו.

למעלה