דמבו=]]

דמבו=]]

כי נראה לי שאתן אוהבות את זה..או שלא=] טוב אני נותנת לבייסים הישנים קצת ריספקט כי כולם עכשיו אם החדשים=] בייס מבלו ביקסוויט או מנונקי איך שבאלכם=]] תעשוו=]] מצפה לראות תוצאות מדהימות 1-שער 2-טופ 3-נעליים 4-בוטום 5-סטאף

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifטלי כבר שלחת את המכתב?

אני רוצה לדעת אם להוציא דואר היום. ונועההה.,. ?

נופ, היה לי עמוס נורא|:../images/Emo54.gif

היום אני אסדר את החדר ואתחיל לעבוד על המכתבים ברצינות

../images/Emo163.gifזה לא מצפה זה בטוח../images/Emo11.gif

חעחע זה באמת בטוח. כמובן חוץ ממני -_-" המ.. אעשה כנראה ^^
בסתר.

../images/Emo163.gifעשיתי ^^

הדולי נעשתה בחצי שעה ^^ זו הסיבה שהיא כל כך מכוערת -_-" (חוץ מהסיבה הכי פשוטה שהיא: אני לא יודעת לעשות דוליז) המ.. כן סיימתי. הדבר הזה שמעל החולצה זה מן סוודר ג'קט כזה. לא הדפס
וכן שיניתי כמה דברים: הצבע הכי כהה בשיער, זה פשוט לא מתאים לשיטה שלי זה בלט וכיער
הפלטה של המכנס טיפה שיניתי ארבע גוונים טיפה. (אותה סיבה כמו למעלה) ואמ... בגלל שלא השתמשתי בצבע השלישי בפלטות של הנעליים עשיתי ממנו חולצה כדי שיהיה ככה הג'קט ^^ סליחה על כל השינויים.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifוואו!

זה ממש יפה
השתפרת בטירוף ;[[

ינקיפנק

New member
יאי.

התחתונים זה השראה מאיזו דולי מדהימה שאיזו מדהימה פרסמה בפורום. רק שאני לא יודעת מי היא

../images/Emo163.gifואת אומרת ששלי יפה? ../images/Emo11.gif

רק מפריע טיפה הקוקו עצמו שזה מן אלכסון כזה.
מדהימה

../images/Emo163.gifלקחת ממני טיפה השראה? ><

נו סליחה זה פשוט מאד מזכיר לי. (השיער, וטיפה החולצה) בכל אופן את ממש מוכשרת

אלאור><

גם אני יכולה להגיד לך מה שאמרת ללודה בקשר לשיער (חלוקה לקבוצות, בכל קבוצה 2 פסי ברק, הרבה שיער, פלטה וכו', לא?) אני חושבת שגם את מוכשרת וגם לודה כמובן ולשתיכן יש דוליז יפות, אבל אני חושבת שהיא לא לקחה השראה. גם אם כן, זה לא סוף העולם. אוף, ירדה הפואנטה מההודעה הזו>< אני לא רוצה להיות הביץ', אבל הבנת?><

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo23.gif

אני פשוט כולכך אוהבת אותך
ואגב זה בכלל הסגנון זהה מזכיר לי קצת את שלך

../images/Emo163.gifלא אמרתי שזה סוף העולם ../images/Emo6.gif

טוב אז אני לא אעשה את ה שוב לעולם >> טוב לכולן? יופי אני שמחה

כולם כנסו רגע=]]

דבר ראשון ממש יפה כל הדוליז בשרשור תראו אם אתן לוקחות השראה ממשהו אחר כאן בפורום אני מבקשת שתגידו.. כי זה קצת זכויות יוצרים.. מקווה שקיבלתם את זה בסדר=] חיחי P:

למעלה