דם...

Weirdi

New member
דם...

יש לי שאלה... האם אתם משתמשים בדם בטקסים? (כמובן שלא בדם של חיות אחרות- אלא בדם של עצמכם) --אני פשוט מנסה להבין אם זה סטיה רק שלי או משהו שיש גם לאנשים אחרים--

Swicca

New member
היי ......

..... תראה עם זה מה שעושה לך טוב ועושה את הטקס שלך מיוחד בשבילך אז סבבה (למרות שזה די מסוכן ואפשר לקבל כל מיני זיהומים .. אבל היי זה החיים שלך :) בכל מקרה אני לא ממש משתמש בשום סוג של דם ...:p אמממ... מעניין לדעת איך הגעת לזה שדווקא אתה רוצה לשלב דם בטקסים שלך (מה זה אומר בשבילך)!? (סתם מעניין אותי לדעת...) אגב שלא תתחיל לחשוב שאתה מיוחד חחח אני מכיר כמה אנשים ... רובם שטניסטים ... ולא אני לא רומז שום דבר זה סתם יצא ככה בפוקס.. בכל מקרה אז הם גם מעדיפים שימוש בדם למרות שאותי זה קצת מרתיע אז אני מעדיף שלא לחשוב על זה אפילו ... וזהו די עם כל המיץ תפוזים שעשיתי פה...

Swicca

New member
חחח... סליחה על הבלבול ...

... שכחתי לרגע שאת בת ...
סולחת !? (חחח ראיתי הודעות שלך בפורום פגאניזם בישראל ... לא ידעתי שאת מתעניינת בכישוף .. טוב לדעת:)

Weirdi

New member
מיץ תפוזים?:)

יש לי איזה קשר לדם... משהו שיש לי אחרי משהו שעשיתי לפני שנה וחצי (אין לי בעיה לספר את זה - עברתי את זה כבר והתמודדתי- פשוט חתכתי את הורידים שלי וזה היה הרגע הכי יפה בחיים שלי לראות את הדם שלי נוזל החוצה ולדעת שאני הולכת למות עוד כמה דקות) פשוט יש לי אובססיה קטנה לדם שלי. אני חושבת שזה גורם לכשפים שלי להיות יותר עוצמתיים... חוץ מזה שאני חושבת שלדם יש עוצמה משל עצמו. ואני לא חושבת שאני יכולה לקבל זיהום כי אני לא חותכת את עצמי- אני מוצאיה את הדם עם מזרק... ואני לא שטניסטית:)

Swicca

New member
מה רע במיץ תפוזים???

זה בריא מרענן ופשוט היה לי חשק לכתוב ... חחח :p

Weirdi

New member
אין שום רע במיץ תפוזים

אני משוגעת על תפוזים ושמה את זה על הכל! אבל אני לא אוהבת מיץ תפוזים טבעי בגלל החתיכות:))) חוץ מזה- השוואת מיץ תפוזין לבלאגן [אם הבנתי את הכוונה:] ולא הבנתי את ההקבלה המיוחדת הזאת:)

nubis

New member
סיפר לי פעם מאג

על טקס שבו מישהו נחתך בטעות מהחרב, המאג הזה היה השומר ומייד הגיעו יצורים אסטרלים עם נוכחות כבדה של יאוש וניסו לחדור למעגל. ההסבר שלו היה שלדם יש הרבה עוצמה וצריך להזהר, הוא הציע למשל בטקס שבו רוצים לתת לישות יכולת להתגשם בצורה פיזית להשתמש בדם (כמובן של האדם שעושה את הטקס). בברכה אלמוג

Rounin

New member
אני חושב שאני מתחיל להרגיש יאוש !

!!! אין כאן אדם הרואה אבסורד ? האין היגיון בכאוס ?

nubis

New member
רונין

מה בעצם אתה מחפש בפורום? קשה לי להבין מההודעות שלך איך בדיוק אתה קשור לנושא הפורום ומה התנסות שלך שמביאה אותך לרשום כל כך הרבה הערות בסגנון של ההערה הזו. לכןאודה לך אם תתן קצת פרטים. בברכה אלמוג

jbu

New member
אני רואה את האבסורד.

ילד בן 18 שגולש בפורום שהוא לא מאמין בנושא שלו, זה כמו שחרדי יגלש בפורום איסלם. רציני מה אתה מחפש פה?

למעלה