דם על הידיים

amit1270

New member
אבל זה היה הפוך

ומעצרם של המבצעים עורר תגובות נזעמות ב"מגזר".

והם עדיין במעצר

למרות שמי שהרגו היה רוצח, ולא חייל תמים כמו במקרה שלפנינו

amit1270

New member
לצורך העניין לא חשובות הנסיבות

בשני המקרים מדובר בלינץ' (או נסיון לינץ'). החייל הרוצח נרצח באכזריות לאחר שנוטרל והפסיק להיות מסוכן לסביבה. זה מזכיר לי מקרה אחר, של יורם שקולניק ורצח המחבל. בשני המקרים היו מי שנזעקו לטובת הרוצחים (במקרה שלנו הם נחשבו קיצוניים, במקרה של הערבים - גם מנהיגים מכובדים). אני עדיין לא רואה הבדל גדול כפי שניסית להציג, ומניח שאם זה היה הפוך ובאותן נסיבות התוצאה היתה דומה.

זה שאינך רואה הבדל

בין הריגתו של רוצח לבין הנסיון להריגתו של חייל ערבי ש"פשעו" התרועעות עם יהודיה, מעיד בעיקר עליך

amit1270

New member
../images/Emo46.gif זה לא מה שאמרתי

אמרתי שאם היה מקרה דומה אבל הפוך, כלומר ערבי שתקף יהודי שניסה להתרועע עם ערביה, התגובה היתה דומה ואני מניח שגם העונש.

ההבדל הקטנטן

אילו נותר מבצע הרצח בשפרעם בחיים ונמסר למשטרה הוא היחה היום חופשי כציפור דרור. או שהיה מקבל חנינה (כדרכם של רוצחים מסוג זה מכפר קאסם ועד ה"מחתרת היהודית") או שהיה מופעל כלפיו נוהל עמי פופר שיצא ללמעלה מ200 חופשות תוך שנים מועטות: כלומר "עונש" שמהותו הופעה מידי פעם במשרדי הכלא לחידוש החופשה הניצחית. אי אפשר ליצור אנלוגיה מזויפת ולהתעלם מהנקודה המהותית שמערכת המשפט בישראל הבהירה שוב ושוב מאז משפט כפר קאסם: רצח ערבי בידי יהודי אינו נחשב עבירה שמצדיקה עונש.

גנגי

New member
../images/Emo32.gifזהירות - נטול פי-סי!

היום בתי עברה ניתוח. המנתח, אדם מקסים, היה ערבי. הוא לא סתם היה ערבי, הוא היה רעול פנים. ראיתי. בחיי. והשאלה היא - האם כמנתח ערבי רעול פנים ניתן לומר שיש לו דם על הידיים?

שרוֹן

New member
זה תלוי.

אם היא נשארה בחיים אחרי, את יכולה להוריד לו את האזיקים.

גנגי

New member
אז אני יכולה לשחרר אותו

תמורת חטופים, נניח? או תמורת חטיפים? בכל זאת, עם דם על הידיים...

לא סתם ערבי רעול פנים

גם היה לו בטח סכין
תגידי, לאיזה בית חולים שלחת אותה שלא משתמשים שם בכפפות?

גנגי

New member
נכון! איך ידעת?../images/Emo2.gif

היה לו סכין ודם על הידיים! והוא גם זרק לי כפפה בסוף. מה הוא חושב שאני, עובדת ניקיון?

יוסי ר1

Active member
פספסת את כוונתו

"לא זרקת בחטיפה מטפחת משי או כפפה שנרים לך" א, מדובר בחטיפה, תזהרי ב, הוא זרק כדי שתרימי לו.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo24.gifהרבה בריאות טובה!

משנכנס אדר מרבין בשמחה. וכל עסקאות שיש עם גויים דוחין לחודש אדר. טוב שבחרתם להשתמש בערבי שלכם דווקא באדר!

למעלה