דם וסיבוך בניתוח..

Fistandantilos

New member
דם וסיבוך בניתוח..

עברתי ניתוח שעל פניו אמור להיות פשוט וקל אבל הפך לסיוט מתמשך. מיד לאחר הניתוח החל דימום שלא פוסק והקאתי כמויות דם במשך כשלוש שעות עד שהרופא המנתח חזר ובמאמץ הוסיף עוד טמפון ואיכשהו מזהר את כמות הדימום. הצלחתי להחזיק מעמד ככה עד סוף האשפוז וההחלמה בבית, אך כשהוציאו את הטמפונים (תהליך לא נעים) התחלתי להקים דם בכמויות משוגעות מאותו רגע, ניסו לטפל בי מקומית העבירו אותי לטיפול נמרץ של אאג, שם ניסו הכל מהכל ללא הועיל(קטטר באף ועוד כל מיני דברים כואבים תופת), בסופו של דבר לא הועיל ואני עם 20 חורים בגוף(ורידים בעייתיים) הורדתי לחדר ניתוח - במצב בינוני- מקיא דם ללא הפסקה ורועד לגמרי כמו כן קופא. הדבר הבא שאני זוכר הינו הרגשה של אני ממש הולך למות, ואחרי זה התעוררות עם פתח נשימה צר ביותר בפה אך אם הרגשה סבירה של הפסקת הדימום. הרופא המנתח שהובהל בפעם השלישית לעזור לי, לא מצא את המקור לדימום ושוב אפי סתום בטמפונים. היום שוחררתי הבייתה גמור וכואב לחלוטין, 3 מקומות דלקתיים בגוף בהם הוכנסו עירויים לא מוצלחים- מוצלחים חלקית ועוד הרבה מקומות בהם סתם דקרו. אני ממש ממש חושש מהוצאת הטמפונים ביום שישי, וכרגע הדבר היחידי שמבדיל הוא זמן ההממתנה והתרופות לקרישת דם שהנני לוקח. רציתי לדעת האם יש מזונות שידועים בעזרתם לקרישת דם , אני לא יודע אם אוכל לעבור דבר כזה שנית

צר לי שאתה סובל כל כך

קיויתי יחד איתך שהניתוח יביא עימו הקלה, ואני מקווה שזה עוד יקרה. אחרי הכל, אתה עדיין בשלב ההתאוששות ועם סיבוך שנשמע לא נעים בכלל. אנא זכור, שלמרות שאתה מתאר סבל רב, זה מצב שיסתיים בקרוב מאוד. ביקשת עצות למזונות שמסייעים לקרישה. אני לא מכירה כאלה, אבל יש פורמולה סינית מאוד ידועה שעוצרת דימום ביעילות. מכיוון שיש לך מטפל ברפואה הסינית, אני חושבת שהכי טוב שתפנה אליו. בדוק אם הוא יכול להגיע אליך לתת לך טיפול בדיקור להפסקת הדיקור, וכן לייעץ לך על הפורמולה המתאימה. בהצלחה.

טאוֹ

New member
מצטער לשמוע על הסיבוך והסבל

באמת תהיתי מה שלומך, אבל בעקבות דלקת ריאות חביבה נעדרתי מהפורום בימים האחרונים. איני מכיר מזונות שמסייעים לקרישת דם, אבל אני מקווה שתקבל תשובות ממי שיודע, ובעיקר שתרגיש טוב ותחלים במהרה. רפואה שלמה ורק טוב.

ב ר א ל

New member
מזונות עשירים בויטמין K

באופן עקרוני,מומלץ במצבים מורכבים ממש להיות במעקב ובטיפול ..אבל על קצה המזלג: 1.ויטמין K כמה אנחנו צריכים? גברים: 120 מיקרוגרם. נשים: 90 מיקרוגרם. מה הוא עושה? חיוני לקרישת דם תקינה, מסייע בכך לריפוי פצעים.. מקורות: ירקות עלים ירוקים כמו ברוקולי ותרד, שמנים צמחיים, תפוחי אדמה, חלב. מיוצר על ידי חיידקים במעים. סימני מחסור: נטייה מוגברת לדימומים. 2.קוליגינאז-פורמולה מעולה שיש לי נסיון מעולה איתה.רק לבדוק שזה לא מתנגש עם תרופות אחרות שלך קולגינאז הוא תרכובת של נוטריאנטים משופעלי אנזימים שתפקידם לשמר את מבנה הקולגן בין התאים, ולסייע בתהליך הטבעי של חידוש רקמת הגוף. הפורמולה מתאימה למטופלים אחרי ניתוח או כוויה או אלה הסובלים מפצעים שאינם מתרפאים. תרגיש טוב

0 אור 0

New member
תודה על ההמלצה על מזונות אבל אני מבקשת להבא

להמנע מלהמליץ בפורוםלע מוצרים ותוספים (למעט מה שכבר הפך ללחם וחמאה של כל אדם בבית) בפרט תוסספים שעלולים לא להתאים לכל אחד רצוי לא להמליץ לאדם שלא פגשנו ואיננו מכירים את כל בעיותיו

yamit23

New member
המון בריאות גם לך איש יקר ../images/Emo24.gif

מקווה שמצבך השתפר בינתיים. רפואה שלמה

הומאופתיה אחרי ניתוח

יש ארניקה ולפי מצבך יש עוד אפשרויות. אם אתה רוצה-תרים טלפון ואני אעזור כמיטב יכולתי עירית

yamit23

New member
תהיה בריא, מקווה שהדימום נעצר

מצטערת שאין לי עצות טובות יותר.

harduf9

New member
ממש כואב לקרוא, מקווה שיגמר בקרוב

מציע, לפני שאתה מסתער על עלים ירוקים שאכן מכילים ויטמין K שתיידע את הרופא שלך שזו כוונתך, יתכן שאתה מקבל טיפול לקרישת דם שאינך מודע לו או טיפול אחר שעלול להשתנות בעקבות מינון גבוה יותר מהממוצע. גם אם אינך מקבל כל טיפול חשוב ליידע את הרופא על כוונתך. זה ימנע ממך נזקים ויעזור לרופא לטפל בך נכון. בריאות שלמה ובקרוב גיא הרדוף

Fistandantilos

New member
תודה לכולכם

התגובות מאוד עזרו היום הוצאו הטמפונים בהצלחה אני עדיין תשוש אבל לפחות לא אצרך לסבול את כל הכאבים האלה שוב. תודה רבה

למעלה