דם בשתן..

דם בשתן

הלכתי לשירותים לעשות צרכים ואני שמה לב שמתחיל לצאת לי דם והרבה וזה נזל .. ולא הייתיבמחזור.. תודה קרינה..

0 אור 0

New member
מיד לרופא

דימום לא צפוי ובפרט ממקומות לא צפויים דורש בדיקה מה קרה. בעקרון על דימום רציני, אפילו למיון.

0 אור 0

New member
את רוצה שנאבחן דרך האינטרנט?

דימום מהוגינה זה הכי פחות מפחיד ויכול להיות בסך הכל חוסר איזון קל של המערכת ההורמונלית. קורה לפעמים, וכשיש תופעות כאלו, כדאי לטפל בצורה והוליסטית (כמו למשל רפלקסולוגיה), אבל לא צריך לדאוג. כל דימום מכל מקום אחר יכול להעיד על כל מיני דברים שכולם קשורים לפגיעה כלשהי - לפעמים זו סתם סריטה, לפעמים פצע פנימי או חיצוני, לפעמים דלקת קשה, לפעמים בעיה בחוסר קרישת הדם או פיצוץ נימים (למשל דימום מהאף). בכל מקרה, באופן טבעי לא זורם לנו דם מכל מיני מקומות בגוף. הוא אמור להשאר בתוך כלי הדם. כשזה קורה, אי אפשר להתכתב בנחת עם כל מיני אנשים באינטרנט, וצריך לגשת לרופא להבין ממה זה בא. דימומים ממקומות מסויימים יכולים להיות מסכני חיים.

ספרית דם כללית

בקשר לדם בשתן שרשמתי את ההודעה שלי אז אמרו לי לעשות סיפרת דם עשיתי ואף רופא לא יכל להגיד לי עם התוצאות יצאו נורמלי רצת י לדעת עם אתה יכול להגיד לי עם זה נורמלי לי .. WBC = 15.4 RBC = 5.05 HB = 14.7 HCT = 43.4 LYM PDW=16.9 MID abs = 0.6 NEUT% = 80.10

0 אור 0

New member
אז ככה

קודם כל, לשימושך המדריך להבנת תוצאות של בדיקות ושנית, הרופא לא רק אמור להגיד לך אם יצא נורמלי או לא, אלא להסביר לך למה הוא שלח דוקא את הבדיקה הזו, ומה הוא חושב שהסיבה לדם בשתן (וחשוב לשאול מדוע לא נשלחה בדיקת שתן), הוא אמור לשלוח אותך לרופא המומחה המתאים לפי מקור הבעיה החשוד (למשל רופא נשים, אם זה דימום "רגיל") ובעיקר, הוא אמור ליצור תהליך אבחנתי שבסופו הוא יגיד לך מה קורה אתך ומה ההמלצות לטיפול, ואם הרופא לא מטפל בך, אז צריך להחליף רופא. (ואולי לפני זה לבוא עם בן משפחה אסרטיבי שיקבל מהרופא הזה תשובות)

למעלה