דל"ר

Oo NATALI oO

New member
דל"ר ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

היי , יש לי רעיון לפינה חדשה. לפינה קוראים דל"ר - דולי לפי רקע. לפינה יש כמה דרגות קושי: 1.קל - אני נותנת לכן רקע ואתן מציירות עליו דולי שתתאים לרקע. 2.בינוני - אתן תצטרכו לחפש את הרקע עפ"י תיאור שלי ולצייר דולי מתאימה. 3.קשה - אתן תצטרכו לצייר את הרקע עפ"י תיאור שלי בפיקסלארטים ולצייר דולי מתאימה. מה זאת אומרת דולי שמתאימה לרקע??? למשל אם יש ברקע גשם אז שהדולי תהיה לבושה בבגדי חורף. אם יהיה מספיק ביקוש , הפינה תפתח מחר. תשרשרו להודעה הזאת אם אתן רוצות שהפינה תפתח , ואם כן אז אם פעם בשבוע או פעם בחודש. אם אתן רוצות לשאול שאלה , להגיב לרעיון הפינה , לכתוב שתשתתפו בה לפעמים ובאיזו דרגת קושי או להציע הצעות ורעיונות אני אשמח לקרוא ולהגיב.

Oo NATALI oO

New member
שאלתי את נעמה ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

והיא אמרה שאני אוכל לפתוח אם יהיה מספיק ביקוש.

Oo NATALI oO

New member
אעעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

כבר 3 כוסיוט רוצות להשתתף
וזה יום שבת

אהם...

יש לי בעיה עם הבינוני, לחפש רקע לפי התיאור שלך
יקח פול זמן. אם נגיד, שתגידי לחפש רקע צהוב עם נקודות ירוקות ובית קטן מצוייר. ואם אין דבר כזה באינטרנט|?
סך הכול, הפינה נראת מגניבה.

Oo NATALI oO

New member
לא , כאילו אם אני אגיד רקע עם גשם

לא עם הרבה פרטים +
גם לך. אני בדיוק כותבת לך מסר. לומשנה. אני חייבת את הבייס שלך. החמוד הזה עם העיניים הכחולות. שמרתי אותו ורציתי לצייר דולי על בייס אחר וברוב טמטומי ציירתי על הבייס שלך וזה יצא איכסע.
אפשר אותו??? *מתחננת*

Oo NATALI oO

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מלכה צינקר מתעללת בנו. אני צריכה לבנות דגם של בית המקדש. אני סתם מדביקה בריסטולים ודפים ולוכפת לי שהעבודה תצא מגעילה.

למעלה