דל"ק-שדים?

Orbital Shadow

New member
דל"ק-שדים?

נאומים? דרבונים? תגידו אם משנים כל הזמן את המתרגם לא עדיף שהוא יקרא לפחות ספר אחד... זה נורא קשה להתרגל כל פעם... שלא לדבר על זה שכל פעם שאני רואה תאניס חצי שד אני מתפקעת מצחוק... אי אפשר לקרוא ככה ספר!!!!!....:-

SaberTooth

New member
אתה צודק בהחלט...

אבל אין מה לעשות, זו החלטה של אופוס.

Orbital Shadow

New member
אתה מתכוון-את צודקת בהחלט....../images/Emo8.gif

פעם אחרונה שבדקתי הייתי בת....

python 4

New member
אשכרה קוראים לו שם תניס חצי שד?!?

ואף אחד באופוס לא עלה על הבזיון הזה? מוזר מאוד.

Orbital Shadow

New member
זה לא רק זה...יש גם-

דאלאמר השד האפל ולאורנה נסיכת השדים בקאלינסטי-די רק לכתוב את זה גורם לי להתפקע מצחוק.....

בלין

New member
מילא לקרוא לELF שד

הדבר הרקוב באמת הוא שלELF קוראים שד, וDEMON קוראים דמון.

נצל"ש- חזרתי.../images/Emo9.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

והיה מאד כיף, אם אתם שואלים. היה איזה קטע שבאמצע המסלול ירד גשם וכולם התלוננו ואני הייתי מאושרת
אבל בלילה ישנתי עם שתי שמיכות ועדיין הפכתי לקרטיב! וגיליתי שהמורה שלנו לשל"ח יודעת לנגן את המגפיים של ברוך בגיטרה! קוואי!^^ (כמה סימני קריאה..
) כמדומני אף אחד לא עשה עדכון שבועי. תתביישו לכם! ואני עוד קיוויתי שיהיה לי פטור השבוע! עצלנים.

Orbital Shadow

New member
וולקאם באק......./images/Emo24.gif

הייתי עושה עדכון שבועי אבל עדיף היה שלא.........אני אממ..בוא נגיד...אה... לא כל כך מוכשרת בדברים שכוללים אחריות....
חיחי....

A k a s h a

New member
ובכלל אלפים לא החליטו איך מאייתים

עם ע' או עם א'. לדעתי א' יותר נורמלי.

Guy24Gold

New member
נצל"ש- סיימתי את אגדות!!!!!!!!!

עכשיו אני קורא את דל"ק. אח"כ אני אולי אקרא גם את פ"ז ואת סונו"ל. אבל מזה התרגום הקקי הזה? ברשומות לאלפים קוראים עלפים ולאיסטר קוראים עישתר. באגדות לא נראה לי שהמתרגמת שמעה על ניקוד שמות כשהם מופיעים בפע הראשונה. בדל"ק- שדים????????? נאומים?????? דרבונים????(מזה בכלל?)

galv1

New member
מה זה כל הקיצורים האלה????

דל"ק הבנתי שזה דרקונים של ליל קיץ אבל מה זה פ"ז וסונו"ל ואיזה עוד קיצורים יש????????????????

midnight dragon

New member
הוא אמר את זה בצחוק...

כאילו דל"ק = דלק ואז אפשר גם לעשות סונול ופז לא? למה להשאיר אותם מקופחים? חחח

אני אומר לכם...

כל חברות הדלק האלה מעפנות... תראו מה זה-יש כחול,ירוק,אדום,צהוב, אבל מה אין? כתום!!!

למעלה