מסכי לד מאוד יקרים יש אולי 3 מפעלים בעולם שמייצרים כאלה, חלק מזה גרר המון עיכובים בבניית המוצרים.
R RoyBO New member 29/11/07 #21 מסכי לד מאוד יקרים יש אולי 3 מפעלים בעולם שמייצרים כאלה, חלק מזה גרר המון עיכובים בבניית המוצרים.
D dinraz New member 29/11/07 #26 מצידי שיהיה מסך מנורות רגילות של סלון...... העיקר שיתומחר פחות מ7K................זדה אפשרי לדעתי עם מעבד T5500
מצידי שיהיה מסך מנורות רגילות של סלון...... העיקר שיתומחר פחות מ7K................זדה אפשרי לדעתי עם מעבד T5500
R RoyBO New member 29/11/07 #27 אתה מגזים הרכבתי מחשב באתר של דל 7K+ T7500 2GB 250GB 8600GT ועוד ועוד...
M maor78 New member 29/11/07 #32 נראה כמו המחשב המושלם לכל אלה שמחכים לו, אני חושב שהוא יהיה זמין לנכדים שלכם.
M maor78 New member 29/11/07 #35 עכשיו ברגע של רצינות תשלח מייל ל CMS שהם היבואן של דל ותברר מתי הוא אמור להגיע לארץ. אני הייתי מחכה אפילו חודשיים שלושה. אלא אם אתה צריך אותו דחוף בשביל משהו. אם אתה סתם לא יכול לחכות אז פשוט תתאפק, זה יהיה שווה את זה.
עכשיו ברגע של רצינות תשלח מייל ל CMS שהם היבואן של דל ותברר מתי הוא אמור להגיע לארץ. אני הייתי מחכה אפילו חודשיים שלושה. אלא אם אתה צריך אותו דחוף בשביל משהו. אם אתה סתם לא יכול לחכות אז פשוט תתאפק, זה יהיה שווה את זה.