דלת

דלת

לא, הפעם לא, הפעם אני משנה את הטון, התיאור המושלם היה שאני אפתח את הדלת, פינוקים קסומים של התחלה, נישקות ליטופים ואני עירומה וחם לי, מנשקת לאט מעבירה זרמים של אצבעות , מוצמד לדלת, זה אתה שכנוע או אני הכנועה, אני המוצצת או אתה שמביט בי מעל. לא, אני רוצה את זה אחרת בדלת שנפתחת. כנס. תפשט, שששש לאט רוצה להוביל אותך למיטה בלי נשיקות בלי מילה אבל שוב בראש שלי , אני המנשקת, הפעם מכף רגל, מעבירה את הזרמים לאט, עולה והכותנת השחורה מלטפת מעלייך, מנשקת ירכיים מלטפת, אוטמת בפה את הזין שנזקר מולי, וממשיכה למעלה, בטן, חזה לאורך הידיים , נשיקות אין סוף, ואתה מחליק לתוכי, בתיאום מושלם, לא, אני רוצה את זה אחרת כנס בדלת, תדביק אותי, תצמיד לקיר, תרד לי שם באותה נקודה שהכותנת מוסטת מעליי, תרעיד לי את הרגליים, שהראש יהיה המשענת ומי כנוע או מי הכנועה, אתה שצולל לתוכי או אני המביטה מלמעלה צלצול בדלת, אתה שם, אני בכותנת שחורה מסאטן - רואים לא רואים, מהעינית אני רואה אותך בחולצת כפתורים , ג'ינס, חיוך, מדמיינת לפחות משנייה איך הכפתורים נפרמים מהחולצה, והיד שלך בודקת את חום הגוף, מי מוביל מי מובל, זה לא משנה. דלת נפתחת

מממ

אני מחפשת מילים להסביר.... להיות כבר בכניסה כשאני "מצייתת" להוראה.. - ונהנית בטירוף מהמעמד מהדרך מהסיטואציה - אני הכנועה? או הוא? כי כהזין שלו אצלי בפה - נראה לי שהוא הכנוע... אבל זאת רק אני..

אם את רוצה לנסות

לחפש "תירוץ" לכך שהוא בעצם הכנוע כאשר את זו שמוצצת אין לי בעיה לעזור לך
... הנה - העונג שלו תלוי בך. את שולטת בעונג שלו. אבל האם באמת את שולטת בעונג שלו? או שהוא פוקד עלייך לענג אותו?
זו הכל שאלה של זוית ראיה. כתבתי על זה בעבר http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=855616

למעלה