דלת רשת

דלת רשת

מבקשת הארות רק מנסיון אישי בבקשה. גרים במושב, המוןןן זבובים. מכה. יש לי דלת כניסה ממש יפה שלא בא לי לשים לפניה רשת.גם אם הרשת תהיה שקופה לחלוטים, יהיה באמצע פס אלומיניום להחזיק אותה. יש איזה רעיון יצירתי?

lab229

New member
כמי שגרה בקיבוץ , מלבד זבובים ויתושים יש גם הרבה זוחלים

גם נחשים . לא בטוחה שהרשת הנגללת מעלה מגינה מספיק גם מפני אלו. מה גם שלרשת זאת יש מסגרת עליה יושבת וזזה . לא בטוחה שבסופו של דבר מבחינה אסטתית פתרון זה טוב יותר אבל לא מכירה פתרון זה.
לנו יש דלת רשת בכניסה צבועה בiron כגוון דלת הכניסה עצמה כדי שלא תבלוט מדי אך כמובן שרואים אותה. בגדול רב הדלת עשוייה רשת למעט המסגרות המחזיקות אותה .
אפשר לפתוח את דלת הרשת כך שלא תסתיר את דלת הכניסה אם רוצים ( אם דלת הכניסה סגורה כמובן ).
סהכ זה לא פוגם מדי במראה( במיוחד כי זהו אותו הגוון ) ומאד נוח. בדקי האם רשת נגללת מספקת אותה הגנה/ עמידות וגם אם נראית טוב יותר..

תודה רבה, זה מה שהחלטנו לעשות

עם רשת שקופה. כנראה אין ברירה..הפסים ברשת יקבילו לפסים בדלת ואז פחות יבחינו בה.

גלמיש1

New member
דלת רשת "וילון" מגנטית

כן, גם למישהו ממכרי היה

ואמר לי שלא שווה הוילון הזה. הזמנתי כבר דלת עם רשת שקופה.

מרי פופ

New member
אין פתרון יותר טוב מדלת, יש לי רשת גלילה ביציאה למרפסת

אחורית וזה מכה. נתקעת כל הזמן.
&nbsp
אגב רשת שקופה: מתלכלכת הרבה יותר מהרשתות הלא שקופות שהיו לפניה, עושה את החיים פחות נוחים בעיני.

lab229

New member
לי היה משהו כזה למשך 5 דקות בדלת יציאה אחורית

לחצר מאחר וקצת בעייתי להתקין שם דלת רשת . התפרק מייד .גם לא מגן מפני זוחלים שזה היה אצלי החשש העיקרי. אבל אולי מדובר במוצר אחר מוצלח יותר.

סביון1

New member
לי יש כמה חלונות כאלה אבל לא דלת

הרכיבו על החלונות רשת שנסגרת בקפלים כמו אקרודיון. שני חלונות בגודל רגיל וחלון אחד באורך כשלושה מטר. יש לי את זה בערך 8 חודשים ואני מרוצה. החסרון היחיד הוא שאי אפשר להוריד ולשטוף. מצד שני, כשלא צריך רשת (בעיקר בחורף, או בחלונות שממילא סגורים) אפשר לסגור ואז לא מצטבר על הרשת ליכלוך. בשאר החלונות עשינו רשתות "שקופות" וגם הן בסדר גמור.

למעלה