דלת נפתחת? הצעות...?

avi_il

New member
דלת נפתחת? הצעות...?

שלום, אני מנסה ליצור בכניסה לאתר שלי, מן דלת שנפתחת לאט לאט..ונפתחת..ולבסוף טוענת את האתר. הבעיה שלי היא ביצירת האנימיציה הזאת. אני עובד כמה שנים בפלאש..ואין לי דרך איך ליצור את הדלת הנפתחת הזאת. אם למשהו יש דרך או משהו מוכן או משהו חלקי מוכן, מתבקש לעזור לי בכל לשון של בקשה. נ.ב הייתי בניק אבי בפורום iol שהיה לפני כמה חודשים ועככשיו הפך לכלום. תודה מראש, אבי.

אופיר @

New member
היי אבי

ברוכים החוזרים ! מה שלומך? עשיתי לך קובץ פשוט מאוד רק כדי לראות אם זה הכיוון. בהצלחה אופיר

avi_il

New member
תודה רבה, זה מה שציירתי בראש.

נ.ב יש לי פלאש מסויים, שהוא כבר מכיל סרט והכל..ומה שאני רוצה לעשות כאילו המצלמה מתקרבת..ז"א הפלאש גדל..יש אפשרות לעשות את זה בקלות בפלאש?

avi_il

New member
ועוד דבר.. :)

יש לי שתי תמונות..ואני רוצה לשים אחד מתחת לשניה ואי אפשר..נדמה שאני חייב למחוק את הראשונה וליצור אותה אחרי שאני יוצר את השניה. מה עליי לעשות כדי לשים תמונה מתחת לשניה ולא להפך. אני יודע ש power point היה אפשר להביא את זה מתחת לתמונה מוסיימת..

אופיר @

New member
תפרט יותר על התמונות

לא הבנתי איפה הבעיה בלשים תמונה אחת מעל השנייה. מה אתה רוצה לעשות בדיוק,תפרט יותר ויהיה לי יותר קל לעזור

avi_il

New member
הצלחתי בסוף, לא ידעתי ש..

עד עכשיו לא ידעתי שאם אני עושה שכבה במקום אחר..זה הופך להיות מתחת לשכבה האחרת. תודה רבה. אבי.

אופיר @

New member
זום בפלאש

אבי כדי לדמות כאילו מצלמה מתקרבת לאובייקט פשוט צריך להגדיל אותו בפריים האחרוןואפשר גם לעשות מסיכה כדי שהוא ייראה יותר "מציאותי". בהצלחה אופיר

avi_il

New member
סחטיין על הרעיון..

רק חבל שלא עבדתי בחיים עם masking :(

למעלה