יש סרט שנקרא "דלת נסתרת"...דלת נסתרת
שלום, אנחנו בתהליכי שיפוץ ובנייה ורציתי לשאול... זכור לי שראיתי פעם באיזה מגזין עיצוב דלת מיוחד ללא משקוף שעל פניו מאוד קשה לזהות שמדובר בדלת ולא בחלק מהקיר. מישהו יודע למה אני מתכוונת? איפה אפשר להשיג כזה דבר? מה העלות? כל מידע ייתקבל בברכה.![]()
דלתות מסתובבות, לא?יש סרט שנקרא "דלת נסתרת"...
חשבתי שאני בפורום הלא נכון...
דווקא לא!דלתות מסתובבות, לא?![]()
אני מאוד אוהב את הרעיון שמאחורי הסרט. וחוצמזה, מה שלומך איבי? הרבה זמן לא דיברנו..![]()
למה מסרים?דווקא לא!
זה סרט חדש יחסית, דלת נסתרת... הוא מבוסס על הרומן של ג'ון אירווינג "אלמנה לשנה אחת", ומכיוון שקראתי אותו הייתי חייבת לראות את הסרט... שלומי טוב!! תקופת ההמתנה העצובה הפכה לנהדרת עם אהבה חדשה שרק גורמת לי לרצות שאוקטובר לא יגיע לעולם ואיתו המעבר לחיפה... ואיך איתך? (שנעבור למסרים?...)
למה מסרים?
תפטרי מאהבה החדשה שלך. מצאתי מישהו בשבילך.
עזבי אותך מ"כן אירליטי, לא ריאלטי"ריאליטי? הו לא...![]()
המממ...עזבי אותך מ"כן אירליטי, לא ריאלטי"
לבחור יש עסק למכירת קומיקס, והוא גם מושקע בנדל"ן. need i say more?
you go girl!המממ...
אבל הפסקתי לצייר קומיקסים! התחלתי לבנות מודלים אני בונה עכשיו אחד, יותר מיניאטורה ממודל (רמות פירוט מגוכחות) כשתהיה התקדמות אני אביא צילומים לפה!
דלת נסתרתדלת נסתרת
שלום, אנחנו בתהליכי שיפוץ ובנייה ורציתי לשאול... זכור לי שראיתי פעם באיזה מגזין עיצוב דלת מיוחד ללא משקוף שעל פניו מאוד קשה לזהות שמדובר בדלת ולא בחלק מהקיר. מישהו יודע למה אני מתכוונת? איפה אפשר להשיג כזה דבר? מה העלות? כל מידע ייתקבל בברכה.![]()
דלת נסתרת
אז ככה, לכל דלת יש משקוף. המשקוף עצמו יכול להיות גם נסתר. דלת בעלת צרכים מיוחדים היא בעיקר עניין של פרזול. אבל צריך להבין את המצב, ההקשר, וכל מה מסביב. כמו כן, זה גם עניין של תפאורה "איך להסתיר אותה". עצתי לך לפנות לנגר מומחה או ליבואן פרזול ולהתחיל משם.
scorinoנכון , אכן קיימת דלת נסתרת![]()
של "סקרניו".
תודהscorino
דלת תוצרת איטליה נכנסת לתוך ה"קיר" כך שאינה נראית כמובן הזזה כ-3500-3000 ש"ח בעבר
לסקריניו יש אתר בעברית ואם הזיכרוןתודה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לא מצאתי כלום באינטרנט אולי ידוע לכם מי היבואן![]()
http://www.scrigno-israel.com/לסקריניו יש אתר בעברית ואם הזיכרון
לא בוגד בי אז הם ממוקמים בראש העין ,תריצי חיפוש בגוגל
http://www.scrigno-israel.com/
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.