דלת כניסה

1469

New member
דלת כניסה

אז מה לעשות עם דלת הכניסה שלנו מבחוץ כדי שהדירה תמכר מהר יותר? כרגע צבע קרם עם עיטורי פרחים (ירוק אדום ) מסביב ביד חופשית, מה לעשות כדי שהקונים הפוטנציאליים יגידו - וואוו - אני רוצה לראות מה יש בפנים! יש למישהו רעיון? אני אבצע אבל לא להציע דלת חדשה...

כן יש לי רעיון!!!!

לקנות דלת חדשה או לפתוח דלת מכיוון אחר... (משחק מילים)
עכשיו ברצינות... התאור של קרם, עם פרחים ירוקים אדומים לא עשה לי טוב... כדי שאנשים יעשו וואאאווו, משתמשים במתכות ומראות פשוט לא? שבת שלום

1469

New member
הבנתי

את הרעיון של לפתוח דלת אחרת... אבל האמת היא שצריך להחליף את כיוון פתיחת הדלת בכל מקרה, משום מה היא נפתחת לכיוון המטבח ולא לכוון הסלון כמו בשאר הדירות בבית. חשבתי שמראות ומתכת זה רק על דלת בית השמוש כדי לעצור מהאנרגיה מלהשטף פנימה? אז אם אני אשים מראה על הדלת החיצונית של הדירה מ ב ח ו ץ האנרגיה לא תכנס לא? (פרוש קסוטו לפאנג שואי).

באיזה כיוון יחסית למרכז הבית

נמצאת הדלת? מראות ומתכת נמצאי/ות בכל הבית ובכל כיוון כל פעם למען מטרה שונה... המראות שדברתי עליהן אינן מראות באגואה אלא שימוש במראות כדי ליצור תנועה. במקרה כזה זו השקעה וגם צורתן תהיה שונה. השילוב של מראות עם מתכת יוצרות אצלינו "וואוו". מראת הבאגואה שתלויה על הדלת מבחוץ, מראה קטנה, שמגנה על דיירי הבית בפנים. פירושים פרושים פרושים... אין סוף לפרושים... אני מבינה מדבריך שבסוף אתם הולכים על מכירה? זה לא היה ברור לי ועדיין לא... זו ההחלטה הסופית? כי אם כל פעם תשני משהו לכיוון אחר...לא תעשי כלום! שבת שלום

1469

New member
הדלת

נמצאת בצד צפון ממרכז הבית. כרגע נפתחת כך שרואים את המטבח מצד שמאל, אני זוכרת שזה היה מוזר גם לי כשראיתי את הבית פעם ראשונה, מצד ימין הסלון והוא ג ד ו ל ויותר הגיוני שהדלת תפתח אליו, נראה לי. החלטנו לקנות ולמכור - הבן אדם צריך לפעמים להגשים חלומות קטנים גם בלי לוותר על הגשמת החלומות הגדולים. כשהתכוונתי שהקונים יגידו וואוו - בעצם הכוונה שלי שירצו לראות מה בפנים ובעצם בואו נהייה כנים - שירצו לקנות...דווקא אני חושבת שהדירה שלנו מקסימה ופוטנציאלית (גם כן מילה) והחסרון הכמעט יחידי שלה הוא שאין לה מרפסת/גג/גינה וזה מה שמאוד מפריע לי. אז הכוונה היא למראת בגואה וואט אבר איט מינז? ראיתי שיש לכם פתגמים - אנ'לא יודעת מאיפה לוקחים אותם אז החלטתי על מוטו משלי (גנוב מבעלי) "זה מה יש ועם זה ננצח!"

סחתיין

על המוטו!! וסתם בשביל ההומור נזכרתי במשהו- לא חשוב הכמות העיקר האיכות, ושיהיה הרבה.........

למעלה