דלת הכניסה לבית -

ayala26

New member
דלת הכניסה לבית - ../images/Emo35.gif

יש לי שאלה בקשר לצבע של דלת הכניסה האם פנג שוואי ממליץ על צבע מסויים לדלת הכניסה או לא ומה הצבע מעיד או איך הוא משפיע על דיירי אותו בית? בנוסף, האם שלט עם שמות דיירי הבית חשוב? הדלת שלנו כחולה ואנו רוצים לצבוע אותה בלבן. אנו מתגוררים בבית קרקע והדלת פונה לרחוב עם גינה קטנה בחזית וללא גדר כך שהדלת נראית לכל אין לנו שלט אלא רק מספר הבית על הקיר ליד הדלת חג שמח
איילה

שלום איילה

כן, פאנג שואי ממליץ על צבע לפי הכיוון שבו ממוקמת הדלת. כיוון הדלת הוא הכיוון שממנו מגיעה האנרגיה לבית וזה גם אופיה. למשל, דלת בכיוון צפון, שמביא איתו אנרגיה קרה ואיטית,יכניס לבית אנרגיה זו, יאיט את הקצב ויקרר... בכיוון דרום, הדלת תכניס לבית אנרגיה אחרת, וכן הלאה. אמרי לי באיזה כיוון הדלת ואומר לך האם הצבע מתאים ואם לא אז מה כן יתאים... השלט חשוב ביותר עם שמות בעלי הבית, המפרנסים, התומכים הראשיים. שמות הילדים אינם חשובים כמו שני שמות ההורים (או אם יש רק אחד...) בית ללא שלט הוא כאילו לא קיים. חשוב להודיע לעולם שאתם נמצאים כדי לכוון אליכם אנרגיות ולא לפסוח עליכם... חד שמייח אביבה

ayala26

New member
כיוון הדלת

תודה רבה אביבה, הדלת שלנו ממוקמת בדרום-דרום מערב כלומר יותר דרום אבל טיפה באלכסון למערב אני לא גרה בישראל אלא בהולנד

../images/Emo187.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif גם לך

אני תמיד מתרגשת מחדש כשאני רואה את פלאי האינטרנט. המחשבה שאנשים ממקומות שונים בעולם יכולים לדבר אחד עם השני מרגשת. יש כאן עוד אנשים ממקומות שונים בעולם... אם ירצו יספרו. כיוונים: כיוון דרום כיוון פעיל ולפעמים ממריץ מידי צבעים: צבעי ירוק, כחול, שחור, ולהציב קערה מחרס עם מלח בכניסה לבית. האם את מוכנה קצת לספר על הסביבה שבה את גרה? עירוני, כפרי, מה הם הדברים הבולטים מבחינת הסביבה שבה את נמצאת? חג שמח! אביבה

ayala26

New member
פרטים נוספים

- מה המטרה של הקערה מחרס עם מלח בכניסה לבית?
- אנחנו גרים בשכונה בתוך עיר לא גדולה, אך היא אינה נראית כמו עיר שהכרתי מישראל. רוב הבתים פה נמוכים. הבתים מחוברים ("בתי רכבת" אבל לא כמו שהכרתי בבאר שבע..) לכל בית 2 קומות ועליית גג באלכסון. כמו שנראה בתמונה שצירפתי לכל כניסה יש גינה קדמית, שלנו לא כל כך מושקעת אבל אנחנו הולכים לשנות את זה. ממול יש מבנה "רכבת" נוסף שבינהם יש כביש קטן עם מקומות חניה לדיירים. ברחוב המאונך לרחוב שלנו שביל שמוביל לאגם ובכלל בכל רחוב שני פה יש נחל בחזית הבית, ארץ המים או לא?
ויש פה המון המון ברווזים וברבורים
והם לפעמים קופצים לבקר בגינה שלנו זהו איזור של משפחות, ויש פה הרבה מאוד משפחות עם ילדים קטנים

תודה לך

אני רוצה להתסכל על התמונה הזאת עוד רק ממנה רואים כמה שקט שם.... נחל...ברווזים.... איזה יופי!
הקערה מחרס ממתנת את ההשפעה החזקה של אזור זה ערב שקט אביבה

סנדייז

New member
אביבה אני מצטרפת לשאלה...

(כדי לא לפתוח הודעה חדשה) דלת הכניסה של ביתי נמצאת בצד מזרח -דרום. כיום צבע הדלת הוא חום-אדמדם. האם צבע הדלת טוב לבית? מהדלת יוצאים לחצר פרטית. דבר נוסף,מיד כשנכנסים יש מדרגות שעולות לקומה שניה(כבר ספרתי את זה) בצד ימין יש קיר ובצד שמאל מעקה. המדרגות אינן רחבות. לאחר שעולים 5 מדרגות יש מדרגה רחבה ועוד אחת רחבה שמשנה כיוון למעלה. (מול 5 המדרגות יש חלון). מה לעשות לאיזון האנרגיות(אני מרגישה שצריך לעשות משהו). אביבה תודה(אני מאוד נהנית לקרוא כאן וללמוד)
ועוד משהו,אני מספרד.

הלו סנדייז!!!

ספרד! איזה יופי! יכולה לספר קצת על המקום שבו את גרה? האיפיון שלו, הסביבה? התאור שתארת דומה לבית שלי ...משהו... הצבע המומלץ לדלת בכיוון זה הוא ירוק או גוון שמנת. הוסיפי קישוטים מעץ או במבוק. הכיוון הזה מעודד התפתחות ותקשורת בצורה הרמונית. כשהמדרגות מתחילות/מסתיימות ממש ליד הכניסה לבית כדאי להסיח את דעת הנכנס בדלת ע"י תאורה. כדי "לקרא" לו לתוך הבית ולא לכיוון המדרגות, התאורה מסמנת "בוא לכיוון הזה"... זה יכול להיות גם שטיח בצבע שמושך את העין, קישוט כלשהו, או עציץ/פסל בתחילת המדרגות שיגידו לנכנס, "המשך הלאה לכיוון הסלון..." (או משהו דומה) אני מוצאת ששימוש בחפצים, עציצים, ותמונות מאזן את התחושה שיש במדרגות בתוך הבית.הסתכלי על המדרגות, מקמי את הנקודות שאפשר להציב עליהן משהו, ושימי. לא הרבה, משהו סימלי ויפה. תיקון טוב לשיפועים האלה, היכן שהמדרגות נמצאות, הוא תלית מראת באגואה על השיפוע במרכזו ושני חלילי במבוק משני הצדדים שלה. אני מקוה שאני ברורה, אם לא שאלי עוד יום שקט ונעים אביבה

סנדייז

New member
אביבה אני גרה בעיירה במחוז

אנדלוסיה(במושגיי הארץ זו עיר אך במושגיי ספרד זוהי עיירה). אנחנו גרים ליד האוקינוס האטלנטי(5 דקות מביתנו). אנחנו פה היהודים\הישראלים היחידים-קבלנו את התואר של ראש הקהילה היהודית
.לומר שזה פשוט,זה לא,בתוך ביתנו אנו משתדלים לשמור מנהגיי יהדות(לא במובן הדתי אלא במובן של היותינו יהודים). אביבה כמה דברים לא ברורים לי: *מראת באגואה,יש לי,לא הבנתי איפוא למקם אותה?(היום היא ממוקמת על הקיר לפני המדרגות בצד ימין. *הפריטים שציינת להניח אותם בין הכניסה למדרגות?(המרחק בין הכניסה למדרגות 2.5 מ')איפוא?אין באפשרותי לשים עציץ\פסל מכיוון שיש שם פתח לסלון-צד שמאל. בצד ימין יש פרוזדור לא רחב ולא ארוך לכיוון המטבח והשירותים וכן דלת לחדרון מתחת למדרגות. *לא התייחסת לחלון שיש לי באמצע המדרגות,לפני התפנית של המדרגות כלפי החדרים מעלה ולא כלפיי בחוץ. אני רוצה לשים וילון שם,איזה צבע מומלץ? שבת שלום נעימה ושקטה שתהיה בארץ. דרורה

למעלה