דלתות

דלתות

אני אתן לכם תאור קצר, כי אני לא מכאן בדרך כלל כותבת ב"שמנות ויפות" אבל רוצה לכתוב לכם. וזו מי שאני. אחרי פרק ראשון. שלושה ילדים. אישה בת 40. שמנה ויפה. וכידוע, לנשים שמנות אין הרבה הזדמנויות ליחסים, לאהבה, לפרק ב'. ופעם אחת הכרתי מישהו, חשבנו שזה יהיה רק לסקס, אבל היה שם משהו אחר, נוסף. מיוחד. מחבר. והוא נבהל. האמת שגם אני קצת, אבל התגברתי. והוא רק אמר, בטלפון, אחרי שבוע - היה לי נפלא. מדהים. מקסים. אבל מרגיש כמו דלת אחת נסגרה ומיד השניה נפתחת. וקשה לי. אני צריך לעכל. כבר חודש הוא מעכל. אני חושבת שיש לו עצירות. או שהוא כבר הוציא. וזה לא יצא טוב. עזב את הבית לפני שנה, ורק התגרש. ולא היתה לו אף אחת מאז. הייתכן?

יקירה

חבל לבחוש בקדרה, אמר נו אז מה הרי מה שחשוב הוא המעשים ... ובנוגע להיותך שמנה - נו אז מה? תוציאי לך מהראש שבגלל זה אין לך קשר יש מי שאוהב רזות ואחרים שמנות ונתקלתי בכאלה שבכלל לא מעניין אותם המשקל עניין של טעם

s h o o s h a

New member
לך, הקסומה

(מחייכת לי ..."אני חושבת שיש לו עצירות") הגיוני בהחלט, לדעתי כמובן, שהבהלת שאחזה בו גרמה לו לברוח כאילו אחזה אש בבגדיו (וואוווו .... שימי לב איזו עברית יצאה ממקלדתי
) הוא "טרי" מאד ב"שוק" הזה של ה - פו"פ לא בטוח שעדין עיכל את ה"חירות" הזו שניחתה עליו. וברגע שעיכל, נבהל מההתקשרות המחודשת. ו"ברח" אלא שהוא לא ברח. הוא הלך כי זה הזמן שלו עם עצמו. ולכל אחד הזמן שלו. לא הייתי מציעה לך לפתח ציפיות מיוחדות לגביו (ובהחלט יכול להיות שאני טועה ותהיינה הפתעות משמחות) אבל לדעתי הוא נמצא כרגע בתקופה שבה הוא רוצה "לחגוג". כן, כן ... כל מה שזז - צריך "לזוז" יחד איתו. אז קחי נשימה עמוקה והמשיכי הלאה עם ובחייך בילית לך תקופה יפה בחייך עוד חוויה לספר הזכרונות מותר לך את כבר ילדה גדולה (ושלא יקומו כל יפי הנפש ויגידו-איכסה פיכסה. וגם אם כן - תקני להם נעלי ספורט. מה הכי הולך היום? אז את אלו. שיגיעו הכי גבוה שאפשר) והאחד והמיוחד יגיע אולי בדמות זה עם ה"עצירות"
(מצטערת, לא יכולתי להתאפק) ואולי בדמותו של אחר. אבל יש אחד בשבילך ובשביל כל אחד ואחת מאיתנו. אני חושבת.....

תודה

אני עדיין כואבת. אמנם שמחה לגלות שזה אפשרי שיש עוד מישהו בעולם הזה שאפשר להגיד עליו שהוא מתאים. ושזה היה מתאים. רק מה, הכל כנראה היה שקר. כנראה שוב נתקלתי בגבר שכל מה שניסה היה להכניס אישה למיטה. הפתעה. :(

למעלה