דלתות פנים

musi9

New member
דלתות פנים

שלום רב אבקש המלצה היכן לקנות דלתות פנים לדירה סטנדרטית בבניין. אבקש לא יחצנים למינהם רק אנשים שבאמת מבינים ויודעים להמליץ... הבנתי שפנדור זה מאוד איכותי אך גם מאוד יקר האם ישנה אלטרנטיבה?בנוסף מה כדאי מעץ מלא?... נגד מים?..
תודה
דניאל

dell555

New member
יש לי תואר בדלתות

הדבר הכי טוב הינם דלתות זכוכית לא קורה כלום מחומרים לא מתנפח לא בעיה של אחריות, התקנה של מתקין מקצועית וזהו לא נסדק לא נופל לך משהו ונהיה סדק בהתחלה תמיד חשבתי שיש בעיה עם הדלתות האלה שהלכתי להית המסחר לזכוכית נתן לי שם הבחור פטיש נתתי מכות כלום אפילו לא היה שריטה לא סדק מבפנים לא חומצה לא כלום זה איכות, לעניין החסכון היחידי שלא שמים משקוף אבל אפשר להזמין משקוף פולימרי לעניין הדלתות אני קבלתי מתנה דלתות הום סנטר עצה שלי לא להתקרב עוד עצה תקרא פסקי דין לגביהם דלתות תיאר יכולות להתאים לך אלה דלתות איכותיות זולות שיכולות להיות טבולות במים לא מתנפחות ולא נפגעות בהצלחה

musi9

New member
דלתות תייר או בכלל

התכוונת לדלתות תייר?
http://www.tayar-doors.co.il/
האם הן מעץ מלא? ישנה אחריות? כמה שנים יכולות להחזיק?
יש לי קצת רתיעה מתוצרת הארץ ראיתי שהרבה דלתות מיוצרות באיטליה? האם יותר טוב תוצרת חוץ או תוצרת הארץ? בנוסף יש לך עוד חברות להמליץ לי?
ואם כבר מדלתות תייר איזה דגמים תמליץ לי לשירותים (אני צריך הזזה ) ולחדרים ולמרפסת רגילות. בנוסף מה יותר טוב פנדור או תייר? האם גם פנדור תוצרת הארץ?
תודה דניאל
תודה

רוני1955

Active member
אני גם רוצה !!!!!

אני גם רוצה תואר בדלתות. איפה משיגים? מה תנאי הקבלה? זה תואר ראשון? ובמה עושים תואר שני? במונובלוקים?

dell555

New member
תסתכל איזה קטנוני אתה

תואר הכוונה לנסיון מה חשבת שאנשים טיפשים עד כדי כך אמרתי את שלי הכוונה לשכנע את הבנאדם שלא יפול כמו שאני נפלתי בהצלחה

dell555

New member
אני עכשיו עושה חמוצים תנסה גם אתה זיתים וזיתים שחורים

למעלה