דלתות מסתובבות

דלתות מסתובבות

הוא אחד הסרטים שגרם לי לכמה לילות לבנים...[שהפכו אחר כך לכחולים] ולשאלת השאלות: איפה אתם חושבים שהייתם נמצאים לו הייתם עושים, את אותו הדבר שהתלבטתם לגביו ואני אסביר: נישאים לאהבה האחרת שהיתה לנו. לומדים משהוא שהוא שונה ממה שלמדנו. עוסקים בעיסוק אחר. עובדים במקום העבודה שסרבנו לנו, או לחילופין מתקבלים למקום שלא התקבלנו. מתגוררים במקום אחר. ועוד אין ספור דברים.. תסתובבו רגע :) יום טוב לכולנו - פעמיים כי טוב לא לשכוח!!

odo13z

New member
חומדת גבינת צאן......./images/Emo66.gif

אהבתי את ה"לילות הלבנים...שהיו לכחולים".... רעיון ומשחק מילים משעשע....ואנחנו הרי לא יכולים להיות אדישים לדברים שכאלה.... בוודאי כל אחד מאיתנו....מגלגל בראשו את ה...."אילו"....למיניהם.... אין בזה תועלת.....נכון ? זה עדיין לא מוציא לנו "פטור"...מהמחשבות שכניראה יהיו איתנו....בהחבא....בלילות החורף הקרים....או בליות הקיץ....היוקדים. אולי פעם...תשבי כך....בערב , עם כולם על כוס תה תחת הפרגולה..... פתאום תאספי את הכוס שלך עם הצלחת הקטנה.... ותלכי בחיפזון למטבח.... בדרך.....תנגבי עם כף ידך בגניבה.....דימעה.... והחיים.....ממשיכים.... במסלול הקיים. נכון ???.......

לאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוהבת תה :) ומאחר ואין לי זמן לתשובה מעמיקה ומפורטת רק אומר לך, שבעניין הפטור - אתה פטור :)

בוקר טוב ומוזהב לקסומים../images/Emo140.gifבדלתות

מסתובבות אני נתקלת רק בבתי מלון,אבל אני נכנסת בדלת הרגילה, אני כבר לא מסתובבת יותר סביב זנבי,עם לצון ובלי לצון אני עדיין(קצת) חולמת וחומדת לי אהבה חדשה,אז שאחכה? מי זוכר את שיר הילדות
על שפת הנחל יושבת אניומחכה ומצפה למי למי למי,,?תמשיכו, שיהיה לנו יום מלא רון בלב וכתיבה נעימה

דלתות מסתובבות../images/Emo180.gif

אחד הסרטים האהובים עלי ביותר...הרבה חומר למחשבה לא פעם הרגשתי שהדלתות אכן הסתובבו עבורי..שבחרתי דלת מסויימת, אך זו הסתובבה וניתבה אותי לכיוון אחר, כך ש...כך זה צריך היה לקרות. אני מאמינה בכך שאין סתם, אין מקריות. פעם שמעתי שהמילה מקרה פרושה: קרה...מ-ה' כלומר קרה מהשם, מהאלוהים..עניין של אמונה. ותחשבו על זה..

צלפלפית

New member
דלתות מסתובבות

כמה שאני שונאת דלתות מסתובבות. יכולה לעמוד דקות ארוכות מול אחת כזו, עם רגל פשוטה קדימה,אוספת תנופה, מכוונת לרגע הנכון ו.... לא להכנס. המחשבה שאני יכולה להילכד בתוכה ולהסתובב בלי הפסקה, מפחידה אותי פחד אמיתי. ואם "להסתובב" כמו שהצעת, אף פעם לא הצלחתי להגיע רחוק מדי במחשבות הללו ובמקומות שהחיים איפשרו לי לפגוש בשנית את ההאפשרות ההיא... ראיתי שלא טעיתי, ויש בכך תחושה טובה. ובוקר טוב בין אם נדע מהו אושר ובין אם לא. צלפלפית

טאKילה

New member
הסרט שלי לא הסתיים...../images/Emo197.gif

הדלת המסתובבת לא פעם מתעתעת, היו ימים לבנים היו בם כוכבים, היו מלאן לילות כחולים אדומים זהו שאני שחקנית ראשית, אילו יכולתי גם לביים את הסרט הזה, הייתי גוזרת חלקים שלמים ומביימת לי תסריט אחר. אבל זה הסרט שלי, ואני שם הכי הכי פופולרית כי אני השחקנית הראשית
זו ששוברת קופות ואוספת אוסקרים מכל דמעה וחיוך. אני לא אשנה את ההסטוריה [סאמק,,,,,, אי F שר] היא תשאר לנצח ההיסטוריה שלי.

odo13z

New member
טאקי......./images/Emo66.gif

כושר הביטוי שלך מרקיע שחקים ונוסק מחדש כל יום לגבהים חדשים..... אכן נולדת להוביל.... את תמיד תהיי ראש לאריות ולא זנב לשועלים..... ו....תמשיכי לקלל בסלנג..... זה מרענן. רק.....מה הקטע של האייקון של הדוס בכותרת של "הסרט שלי לא הסתיים" ? זה .....סתם ?

טאKילה

New member
אודו...

מה רע בדוס הזה? הוא מצא לי חן, יותר נכון אני חובבת תפיאות המסתלסלות שלו. לא לא, מפיתום לא חזרתי בתשובה, כי יש לי עוד המון שאלות שלא הספקתי.

odo13z

New member
הכל מועתק...אבל שווה קריאה../images/Emo66.gif

כמה שזה נכון, ענק ! אַל תִּבְכֶה אִיתָמָר, הַתְחֵל לְחַיֵּך, כִּי מִשְׁרָד הַחִנּוּךְ לִקְרָאתְךְ הוֹלֵךְ. יוֹתֵר מֵהוֹלֵךְ, הוּא נָע בִּמְהִירוּת, וּכשֶׁתַּגִיעַ לַתִיכוֹן כְּבָר לֹא יִלְמְדוּ סִפְרוּת. לֹא יְהוּדָה הַלֵּוִי וְלֹא "עַל הַשְּׁחִיטָה", טְשֶׁרְנִיחוֹבְסְקִי יִהְיֶה מִדְרָחוֹב, י.ל.פֶּרֶץ סִמְטָה. מֶנְדֶלֵי - כִּכָּר, עַגְנוֹן - שְׁטָר וְכָךְ כֹּל הַשְּׁאָר. כַּמָּה טוֹב אִיתָמָר. וְגַם הַהִיסְטוֹרְיָה, יַלְּדִי תִּתְבַּטֵל, גַּם תּוֹלְדוֹת הָעַמִים, גַּם תּוֹלְדוֹת יִשְׂרָאֵל. וְאִם כְּבָר הִתְחַלְנוּ, יַלְּדִי הָרַךְ, סָבִיר גַּם שֶׁלֹּא יִלְמְדוּ עוֹד תַּנַ"ךְ. הַשָּׂפָה קָשָׁה, הַסִּגְנוֹן מְסֻבָּךְ. ומגוחך שֶׁתַּלְמִיד עִבְרִי סְתָם יִטְרַח. וְאַגַּב, אִם הִזְכַּרְנוּ שָׂפָה, אִיתָמָר, גַּם דִּקְדּוּק עִבְרִי יִהְיֶה מְיוּתָר. מִי צָרִיךְ עִבְרִית, אִיתָמָר הֶחָמוּד, אִם אַנְגְּלִית תִּהְיֶה פֹּה שְׂפַת לִמּוּד? אָז אַתָּה רוֹאֶה, אִיתָמָר, אֵין מָקוֹם לְיֵיאוּשׁ. הַחִנּוּךְ חִנָּם - היֵדַע בִּגְרוּשׁ. שֵׁשׁ שָׁנִים עָבְרוּ בְּרִיקוּד וּמַחוֹל ? גַּם בַּשְּׁאָר לֹא תִּצְטָרֵךְ לַעֲמֹל. כְּמוֹ שֶׁהִבְטִיחַ אֱלֹהִים בְּקוֹל, הִנֵּה אֲנִי הוֹפֵךְ אוֹתְךְ - לְגוֹי גָּדוֹל ! כמה שזה נכון, ענק ! החיים בשנת 2006: 1. אתה מקיש בטעות את הסיסמא שלך למיקרוגל. 2. עוד לא שיחקת סוליטר עם קלפים אמיתיים. 3. יש לך רשימה של 15 טלפונים למשפחתך בת ה - 6 נפשות. 4. אתה שולח אימייל לחבר שלך שיושב בשולחן עבודה שלידך. 5. הסיבה שהקשר בינך לבין חבר מסוים התנתק זה כי אין לו אימייל. 6. אחרי שסיימת יום מפרך בעבודה ואתה בדרך הביתה אתה מקבל טלפון בנושא עסקים. 7. כשאתה מתקשר מהבית אתה בטעות מחייג 9 בכדי לקבל קו. 8. אתה יושב באותו שולחן כבר שנים ועבדת אצל שלוש חברות שונות. 10. גילית שפיטרו אותך בחדשות של 10. 11. לבוס שלך אין את היכולות לבצע את העבודה שלך. 12. קבלני משנה זמניים עושים בעבורך עבודות קבועות. 13. במשך הזמן הזה כשאתה קורא את המייל הזה אתה מנדנד ומחייך. 14. כשאתה קורא את המייל הזה אתה חושב איך תעשה "forward" לרשימת התפוצה שלך. 15. קיבלת את המייל הזה מחבר ששולח לך יותר אימיילים עם בדיחות מאשר מתקשר אליך ונפגש אתך. 16. אתה יותר מדי עסוק בכדי לשים לב שאין סעיף 9. 17. הפכת להיות כל כך חשדן שאתה חוזר אחורה לוודא שאכן אין סעיף 9. קטע זה מוקדש באהבה לכל ידידי וחברי החולקים עמי את החוויות המתוארות לעיל ב ת ע נ ו ג ו ת...............

למעלה