דלק

• פותח הנושא fly1
  • פורסם בתאריך

homer jay

New member
כמה שיותר זול

המנועים האלה יעבדו גם על מים אני מטיס בלי ניירטו בכלל אם אתה רוצה להפיק את המיטב מהמנוע תשתמש ב 5%-10% לא משנה מהיא החברה שמיצרת את הדלק המנועים האלה עובדים מצוין עם כל דבר...

homer jay

New member
30%??????

נפלת על הראש?!?!?!? צריך למשכן את הבית בשביל גלון של 30% תשתמש בגג 10%! אני לא משתמש בכלל בנייטרו ותאמין לי המנוע שלי עובד יופי... עוד הצעה... תנסה לקדוח בפלאג של מנוע בצורה כזאת שיכנס פלאג רגיל קח דבק אלומיניום ותדביק מסביב לחור ואז תבריג פלאג רגיל אם אחרי שהדבק התיבש לא בורח אויר והמנוע טוב יצרת לך ראש מנוע חדש ומעכשיו תקנה פלאגים רגילים כי הפלאגים של קוקס הולכים מהר והם יקרים מאוד אי לכך הקומבינה הזאת... רצוי לקחת פלאג שרוף אני הצלחתי רק לאחר 7 נסיונות אבל אני זה לא דוגמא אני מאמין שתצליח יותר טוב ממני

homer jay

New member
נ.ב

שהפלאג יהיה בגובה של הקודם לא פחות ולא יותר ותשתדל שלא יהיה דלק על הצד התחתון של הפלאג זה שנכנס למנוע

אלי כץ

New member
המלצה לשיפור שיטת החלפת פלג

רעיון נחמד לקדוח ולהשתמש בפלג רגיל. הצעה לשיפור השיטה: קדח קדח בקוטר 5.5-5.6 ותבריז הברגה באמצעות מברז 32-1/4 (מברז סטנדרטי). לדעתי הרבה יותר טוב וגם פשוט. אלי

Guy H

New member
לא נפלתי על הראש פשוט לא צריך לקנות

דלק הכי יקר .אם אתה קונה אצל אבי ורטהיימר גלון 30% זה עולה לך 110 ש"ח ולמנועים הקטנים האלה זה מספיק לתקופה ארוכה

למעלה