דלק...

tal5ab

New member
דלק...

מישהו יודע אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את כמות הדלק שהמתוקה שלי זוללת? כבר יש לי חור בכיס

© DrorZi

New member
לנסוע באופניים...

כמה זה הרבה
דרור זי.

EranR

New member
צריכת דלק

היי Tal נסה לחשב כמה בדיוק צורכת החיפושית שלך, שיטה שבה אני נוהג: מלא מיכל דלק מלא - ורשום את מס´ הקילומטרים שכבר עברה החיפושית שלך במד המרחק. לאחר מכן, במשך תקופה מסויימת - כל תדלוק רשום את מס´ הליטרים שהוספת + את מס´ הקילומטרים שעברת. כך, בחישוב ממוצע פשוט תוכל לברר כמה היא שותה. מס´ קילומטרים/מס´ ליטרים. ואז נברר - האם יש לך בעיה בצריכת הדלק, ובמידה וכן, נתחיל לשאול את השאלות המתאימות. בהצלחה, ערן.

fluko

New member
צריכת דלק

החיפושית שלך צמאה מאוד. שלי נוסעת 10.5 ק"מ לליטר (מנוע 1300 שנת 69).

Joe Bugin

New member
במדידה האחרונה שנעשתה על החיפושית

שלי (בטיול האחרון של המועדון) בנסיעה רגועה (80-100 קמ"ש) ובלי חארקות מיותרות וכמובן מחוץ לעיר ספרתי 12.5 ק"מ על כל ליטר.

KiCKAs5

New member
מלא דברים..

מנוע לא מכוון..בלאי... לא חסר סיבות.. קח לדוגמא את בריחת לחץ , החור הזה שעשינו לך באגזוז בטוח לא תורם ליעילות של המנוע

chino

New member
מה ????

היא צריכה לאכול 1 ל- 11. אז מה עושים? ניקוי וכיוון קרבורטור, כיוון שסתומים ומערכת הצתה.

tal5ab

New member
..

פעם אחרונה שבדקתי היא עשתה בערך 10 ל1 אבל עבר קצת זמן מאז ואני מרגיש כאילו נשפך לי הדלק על הכביש תדלוק הבא (עוד 10 דקות ) אני אבדוק שוב בנוסף לזה עכשיו מתחיל להשתגע לי המד דלק,קופץ מ 0 לחצי תוך כדי נסיעה איזה מעצבן זה

vq55205

New member
בדיקת בריחת, צריחת, צריכת דלק

חשוב (אמנם כבר מאוחר כי עברו עשר דקות) אבל כדי לבדוק בצורה מדוייקת תמלא את המיכל בעדינות עד שהדלק נשפך החוצה או ליתר דיוק לפני שהדלק נשפך ,מאחר שזה האמצעי היחיד שמבטיח את הכמות המדוייקת של הדלק שממלאת את המיכל ושנצרכת בין תדלוק לתדלוק ולא בערך.

tal5ab

New member
8.5 לליטר ../images/Emo2.gif

מה אני עושה??? נפילה של 20 % זה פשוט נורע מה הייתם עושים במקומי כרגע ?? אני צריך לנקות משהו? להחליף משהו?

למעלה