דלק לטיסנים

• פותח הנושא sbox
  • פורסם בתאריך

sbox

New member
דלק לטיסנים

האם משהוא יכול לעזור לי איזה דלק הכי מתאים למנוע 56 4 פעימות ???? נ.ב. בכל חנות אומרים לי משהוא אחר.

אומגה 15% שמיועד ל4 פעימות

דלק נהדר שהייתי עובד איתו על כל המנועים שלי גם על מנועי 2 פעימות והתוצאות מרשימות. יוני

hifly

New member
יוני מותק-אתה גורם נזק בילתי הפיך!!

דלק למנוע 4 פעימות לא!! מתאים!! למנוע 2 פעימות בגלל אחוז השמן הנמוך בו. את הנזק אתה תיראה מהר מאד אצלך,ואל תמליץ לאף אחד להשתמש בדלק 4 פעימות ל2 פעימות. דלק שני פעימות יכול לעבוד עם 4 פעימות אבל פשוט תלכלך יותר את פנים המנוע,תיסתום בפיח את השסתומים ועוד צרות של עודף שמן,והנזק יצטבר לאט לאט. כל מנוע והדלק המתאים לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמיר

hifly

New member
כמובן שבכל חנות תקבל תשובה אחרת

גם כאן בפורום תקבל 20 תשובות שונות. בעיקרון לך על דלק מיובא המתאים ל4 פעימות.כל המיובאים טובים. יש גם דלקים תוצרת הארץ אבל באיכות נמוכה יותר מהמיובאים. יש גם דלק מקומי חדש מתוצרת חברת ביו לאב-משווק ע"י חנות תחביב צפוני, אבל הוא חדש בשוק וקשה עדיין להמליץ עליו.הוא אמור להיות באיכות גבוה מאד. אמיר

לאמיר

אני קצת חולק עליך במקרה הזה, אני לא צריך שמנוע יעבוד 10 שנים אני צריך שמנוע יעבוד שנה שנתיים,ואם ה15 היה הבדל גדול לבין ה5 אחוז שלהם ואני בדקתי עם מד סל"ד. חבר שלי עד עכשיו עובד עם הדלק הזה והמנוע שלי מנגן טוב מאוד וזה אחרי שנה שלמה והמנוע עדיין נראה (מבחוץ) חדש ולא עשה לא אף בעיה והוא לא מתחמם יותר מידי. בכל מקרה במסוקים אני עובד עם 30% קול פאוור כי הוא דלק מעולה וגם אני מקבל אותו בהנחה. בברכה יוני שריג

hifly

New member
תשובה ליוני

איני יודע מה בדיוק אחוז השמן של ה4 פעימות שאתה משתמש אבל עקרונית אין קשר לכמות הניטרו,כאן מדובר על אחוז השמן בדלק, לדוגמה שמןלמנועי 2 פעימות צריך להיות בערך 18-20 אחוז פחות או יותר ולמנועי 4 פעימות הרבה פחות נע בין 12-15 אחוז אם אני לא טועה. הרעיון בגדול שדלק ל4 פעימות אינו מתאים ל2 פעימות כי אין בו מספיק שמן!!! והוא ילך מהר מאד. אתה ראשי להשתמש בכל דלק שתירצה אבל אל תמליץ על זה לאף אחד כי זה גורם נזק למנוע. אמיר

leef

New member
דלק ל 4 פעימות

יחודיות הדלק של ביו-לאב הוא מותאם גם ל2 וגם ל4 פעימות השמן שומר על צמיגות טובה בטמפרטורות גבוהות ועל עבודה של המנוע כשהוא קר יותר מכל דלק אחר . בשמן חומרים השומרים על נקיון המנוע והשסתומים וכמובן מונעים קורוזיה (חלודה) על החלקים שאינם מתחכחים - מונעים הווצרות פיח בתוך המנוע ובשסתוןם הפליטה . הדלק נבדק על מנוע 4 פעימות ועבד כפי שיועד לו הפיתוח במעבדה . ניתן להשיגו בתחביב צפוני 04,9887377

leef

New member
אחוזי השמן

כל הייחודיות של הדלק של ביו-לאב שאחוזי השמן הינם פרי פיתוח של החברה ומותאמים למנועים של 2 ו 4 פעימות . אחוז השמן בדלק לא נקבע שרירותית כפי שנעשה עד היום אלא לפי טיבו של השמן וצמיגותו בטמפרטורות עבודה נומינאליות של המנוע . לכל שמן נתונים משלו - האיכות נקבעת לפי מס´ של פרמטרים שהדלק אמור לעמוד בהם וכמו כן המחיר של השמן . אחד הדברים השונים בדלק זה שעלות השמן יקרה יותר מעלות הניטרומתן . מנועי טיסנים מיוצרים לתערובות דלק שונות . מנועי מכוניות (אמיתיות)מיועדים לעבוד בדלק מסויים - יחידת האוקטן שאנו מכירים היצרן קובע את יחס הדחיסה של המנוע עבור דלק הקיים בשוק ותזמון ההצתה שלו. לכל סוג של מנועי טיסנים יחס דחיסה שונה . תבדקו ותראו . איכות המתנול והניתרו - מקנים הצתה קלה - אמיר הרגשת זאת ? בברכה , אריה פישמן

jeblesh

New member
אריה כמו שאמרתי

אים אתה חושב שמיתחרים לא יוחלו לגלות את אחוז השמן בדלק שלך אתה תועה אים אני יכול לחברה שמיתאסקת אים עירבוב דלקים יש יותר משעבים מימני והם בטוח שיכולים אז זה בטוח שלא המניעה שלך אז תסביר למה אתה לא רוצה לחסוף את אחוזיי השמן והניתרו לצרחנים? משהו פו מעוד מסריח לי כי מי המיתחרים אי אפשר זתומרת שאים תירצה או לא הם ידעו אים הם ירצו אבל מי הצרחן אפשר לא לכולם יש גישה למחשיריי גז חומתוגרף ומחשיריי אנליצה רבים אחרים אז למה אתה שומר על זה בתור סוד למה אתה לא מודיעה על אחוזיי השמן והניתרו למה משהו מסריח פו ?

leef

New member
תרשה לי לא להגיב למה שכתבת

נראה לי שהסברתי מפורשות את העיניין. ובזה אני מסכם את הדיון בנושא זה . בברכה , אריה פישמן

Y99

New member
אוליי כי אין שמן

או אולי שמן בישול או מכונות

jeblesh

New member
האיי האיי

זה ביכלל לא יפה להגיד את זה באמת אני אישית באמת חושב שאריה מנסה להוצי דלק נורמלי תוצרת הארץ סחקול המחיר של הדלק הזה לעומת המחירים של המרקיבים שהו תוען שיש שמה באמת לא סותרים אחד את השני פשות אחוזיי שמן קלליים וניתרו הם סתנדרת וזה מעוד מוזר שלא מסופקים הנתונים העיילה זה הכול על תאשים אותו ברמאות יש מספיק שתויות קעיילה בארץ ביגלל זה כולם קונים דלק מחול תנסה את הדלק שלו ותחשוב אחריי זה אים להגיד קזה דבר!!!

למעלה