דלקת שרירים

6tuti6

New member
דלקת שרירים

אני עובדת בחלוקת דואר מזה כשנתיים וחצי. מאז פברואר 2004 ז"א כשמונה חודשים אני סובלת מכאבים במרפק יד שמאל, ולאחרונה בשאר המפרקים, לפי מעקב ובדיקות הדם אובחן אצלי שיש לי דלקת בשרירים. התרופות שאני נוטלת כבר כחודש הן: אלטרולט 10 מ"ג כדור אחד ליום, ו"פרידניסון" 20 מ"ג כדור אחד ליום. הטיפול הנ"ל עוזר לי ואין כאבים. שאלתי היא האם הטיפול הזה אמור להיות באופן קבוע ז"א שאני חולה כרונית או שיש לזה סוף והטיפול גם מרפא את הדלקת והיא נעלמת לצמיתות? אודה לך על תשובתך.

דלקת שרירים

לא ברורה לי מהות דלקת השרירים - ישנן סוגים שיכולות לחלוף אחרי כמה חודשי טיפול ואחרות יותר עקשניות - תבקשי מהראומטולוג שלך את השם המדוייק של מחלתך ואני מקווה שאוכל לתת לך יותר פרטים

6tuti6

New member
דלקת שרירים

קודם אני רוצה להודות לך על התגובה המהירה. עדיין לא הופניתי לרופא ראומטולוג, האם אני צריכה הפניה מהרופאה שלי? אודה על תשובתך.

6tuti6

New member
זה רצוי

שוב אני רוצה להודות לך על התשובה. אני שבעת רצון מהעזרה והתמיכה שאת/ה נותנים לי, זה נותן לי כוח. אני פשוט מבינה שיש לי על מי לסמוך. שוב תודה רבה.

6tuti6

New member
זה רצוי

אני מבינה שאת רופאה ובתשובה הקודמת לא ידעתי איך לכתוב, אז סליחה על הטעות. היום ביקרתי אצל רופאת המשפחה שלי והיא ביקשה שקודם אני יעשה את בדיקות המעבדה ורק לאחר מכן היא תחליט אם יש אפשרות לשלוח אותי לרופא ראומטולוג, בינתיים ביקשה שאמשיך בטיפול שנתנה לי (פרידניזון,אלטרולט). היום היא הוסיפה לי גם כדורים נגד דיכאון בשם "פלוטין 20" , מסתבר שאני עייפה ותשושה ואין לי חשק וכוח לעשות כלום. אם יש לך עיצה לגבי הרגשתי אודה לך.

טיפול מומלץ

אם אכן את בדכאון יש בהחלט מקום לטיפול אנטי דיכאוני בנוסף לטיפולים האחרים - תרגישי טוב !

6tuti6

New member
../images/Emo6.gifתודה רבה ../images/Emo140.gif

אני באמת רוצה להודות לך על היחס, ואכן אעשה מה שהמלצת. היום אני מרגישה קצת יותר טוב . רק רציתי שתדעי שכל תגובה שלך מחזקת אותי . תודה ושוב תודה לך.

למעלה