דלקת ריאות

rotemoosh

New member
דלקת ריאות

שלום, מזה כחודש הנני סובלת מדלקת ריאות.. הנני כבר מטופלת ע"י אנטיבייוטיקה וכאלה אך שאלתי היא כזאת, מחלה זו מלווה מן הסתם בהרבה שיעול (חלקו עם ליחה), דבר שגורם לכאבים איומים באזור הצלעות ובאותו מישור גם בגב מאחורה.. שאלתי היא האם ישנו פתרון או דרך להקל על כאבים אלה? תודה רבה מראש

dafna333

New member
הי ROTEMOOSH

רפואה סינית מצטיינת בטיפול בבעיות של שיעול וליחה רבה, מנסיוני גם לא מדובר בטיפולים רבים אם את סובלת מהבעיה רק חודש אך ככל שתמשכי את זה יותר זמן יקח יותר זמן גם לטפל בכך, משום שהבעיה תהפוך לבעיה כרונית או לפיאיך שהרפואה הסינית מגדירה את זה, המחלה חודרת לשכבות העמוקות אני מקווה שעזרתי.

רפואה סינית יכולה לעזור

בכל דבר שרפואה מודרנית יכולה ולרוב גם כשאיננה מוצלחת, כמו שאת מתארת. לקיחת אנטיביוטיקה לתקופה כה ארוכה בסופו של דבר מחלישה את המערכת החיסונית. אני לדוגמה מעולם לא הגעתי למצב של אנטיביוטיקה והיתה לי דלקת ריאות אפילו מספר פעמים. אני לא בא כאן משחצנות אלא מתובנה שראשית אסור לתת לדברים כאלה להמשך לאורך זמן, חובה להעזר בכל דרך שהיא בדרכים טבעיות מהרגע הראשון שמרגישים בעיה, אנטיביוטיקה אמורה להיות פתרון אחרון. את יכולה לקרוא כתבה שכתבתי לגבי אנטיביוטיקה www.firerdror.wordpress.com סיפור על עצמי. בביקורי בסין יצא לי לחלות בדלקת ריאות, הייתי סתום בכל דרכי הנשימה, לא יכולת לישון בלילה, היה לי שיעול ליחתי מודלק שהרג אותי. יום למחרת, בת זוגתי שהיתה איתי תארה את המקרה שלי לאחד הרופאים וזה נתן לי פורמולה (פטנט אפילו), עם צמחי מרפא בלבד ועוד באותו יום הכל עבר. לרפואה הסינית יש יכולות שלעתים עדיין מדהימות אותי. בכל מקרה כמו שנאמר לך קודם אל תחכי מצאי לך מטפל ותסיימי עם זה. חזקי את עצמך (תוסיפי פרוביוטיקה אפ לא עשית עד כה) נקי את הריאות שלך ותמשיכי בשיגרה הבריאה. מקווה שעזרתי

rotemoosh

New member
תודה על התשובה ושאלה..

היכן יש באיזור חיפה מטפלים מוסמכים ברפואה הסינית שיוכלו לעזור לי? אשמח לקבל קצת הכוונה אם יש דברים שניתן לעשות על מנת להקל לבד בבית.. שוב תודה על העזרה

אינני מכיר באופן אישי מטפלים בחיפה

אולי מישהו אחר בפורום מכיר ויוכל להפנות אותך. לצערי אין תרופת סבתא לשלב שאת נמצאת בו, לפחות אינני יודע על אחת וגם אינני יודע מה את מחזיקה בבית למצבים כאלה. פורמולה סינית תהיה הנכונה ביותר. לעתיד דאגי להחזיק בבית מיצוי של פרופוליס, אכינצאה ואונה דה גטו לפחות למצב הראשוני. אם יש לך תמציות צמחים כמו אקליפטוס את יכולה אולי להרתיח מים בסיר לטפטפ מספר טיפות ולשאוף. לעסות את בית החזה עם שמן שקדים או זית ומספר טיפות של אקליפטוס ואם אין אז בלי, לתפוח כהקשה עם אצבעות קמוצות על בית החזה עדיף שמישהו יעשה לך את זה. לא להתאמץ בכיוח, זה מאוד מתיש. אני גם יודע שזה יכול להכניס אותך ללחץ, אז נסי להרגע, תלכי למקום פתוח תוך שמירה על חום הגוף. את יכולה ללכת לבית מרקחת תורן פתוח ולרכוש תמצית פרוטק וסירופ טננבלוט, כעזרה ראשונה. מקווה שעזרתי

מטפלים באזור מגורייך.

ברשימת המטפלים בלוחות הפורום- כאן, תוכלי למצוא מטפל באזורך. רפואה שלמה. שירי. דרור- כבר הוספת את שמך לרשימה?

למעלה