דלקת פרקים

דלקת פרקים

ערב טוב לכולם אני אישה בת 40 בריאה לחלוטין לפני כשבוע התחלתי להרגיש כאבים במרפקים ולאחר מכן גם מעט כאבים בבירכיים בזרועות ובכפות הרגל ניגשתי לרופאת משפחה סיפרתי את תחושותי וכמובן שעשיתי בדיקות דם ושם הרופאה הפנתה אותי לראומטולוגיה התור שלי אמור להיות רק בעוד חודש מהיום ניגשתי שוב לרופאת המשפחה והיא אמרה לי שהיא נותנת לי תרופה נגד הכאבים ושזה הטיפול הראשוני שהרופאה המקצועית ראומטולוגיה אמורה לתת לי רק בעוד חודש אני מאוד חוששת קשה לי לישון בלילות אני רק בוכה ומכניסה את עצמי למעגל מאוד מסובך כמו רחמים עצמיים בכי וכו אשמח אם משהו ישיב לי על מכתב זה מפני שאני מרגישה שאני לבד בעולם עם הרגשה כ"כ כואבת תודה מראש

כאבי מפרקים חריפים

ראשית כל הרושם שלי הוא שרופאת המשפחה פעלה נכון מאד- אכן ברוב המקרים השלב הראשון הוא בדיקת החולה, בדיקות דם ומתן תרופות הוגדות דלקת -יתר על כן, רוב התסמונות הראומטולוגיות אינן מאובחנות בשבועות הראשונים להופעתם ורק אחרי זמן מה, נותן לקבוע אבחנה מדוייקת וטיפול בהתאם- כך שהתור אצל הראומטולוג בעוד חודש הוא בהחלט סביר עליך להרגע - בסך הכל בינתיים מדובר בכאבי מפרקים טריים ומאד יכול להיות שהם יחלפו כפי שהם באו- החרדה אינה מומלצת ורק תחמיר את תחושת הכאב תנסי לעבוד על עצמך, לצאת מן הרחמים העצמיים, ליטול משככי כאבים ואני מקווה שהבעיה תיפתר- מעצמה או באמצעים רפואיים והנה את לא לבד - עובדה שאני וכל הפורום שמענו והזדהנו עם בעיתך ! תרגישי טוב !

דלקת פרקים

לד"ר אורי אלקיים שלום רב אני מאוד מודה לך על ההתיחסות שלך לגבי הבעיה שלי רציתי לספר לך שמיום שמאתמול החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולא "ליפול" להיות אופטימית אני מאוד מאמינה ברפואה ובקדמה אמתין בסבלנות למועד הבעקור ואז אהיה חכמה יותר ואענה להוראות הרופא קיבלתי תרופה שנקראת: ויוקס אני מרגישה שבטיפול עוזר מאוד ואני ממש מתפקדת רגיל ושוב אני מודה לך על העידוד בברכה גליתי

למעלה