דלקת גרון

סל68

New member
דלקת גרון

בתי בת החמש וחצי חלתה בשלושת החודשים האחרונים בדלקת גרון. בשני המקרים הראשונים היא קיבלה אנטיביוטיקה (אוגמנטין) והמצב מייד השתפר אבל חזר כאמור לאחר חודש. עכשיו הדלקת חזרה ואני רוצה לדעת אם למישהו יש איזשהו רעיון לטיפול שונה ולא אנטיביוטי. כרגע יש לה חום וכאבי גרון והייתי רוצה לדעת אם יש דרך אחרת. תודה מראש.

דלקת גרון

שלום רב, האם הדלקת הייתה חיידקית או ויראלית? ניתן בהחלט לנסות ולעזור לילדה ע"י רפואה אלטרנטיבית, ניתן במקרים רבים לטפל גם בדלקות גרון חיידקיות ללא צורך בשימוש באנטיביוטיקה. אני אישית אם מדובר בבת משפחה שלי הייתי ממליץ על טיפול הומאופתי קלאסי. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

mig1

New member
טיפול

שארומטרפיה יכול בהכלת לעזור. כדאי ללכת למטפל שעוסק בארומטרפיה ולבקש שנן שנקרא תימוס לינלול. תוך כמה ימים הוא יכול לרפא דלקת גרון. בנוסף צריכים לתת לילדה טיפול לחיזוק מע' חיסון ע"י צמחים או הומאופטיה ולהוסיף כל יום טיפול באסידופולוס לילדים לחיזוק פלורה חיונית של מעיים ושיקופ מנזקים של אנטיביוטיקה רפואה שלמה

TaiJiDragon

New member
טיפול בדלקת גרון ברפואה סינית

שלום סל86 ניתן לטפל בשיטות הלקוחות מתחום הרפואה הסינית, קרי, צמחי מרפא ו/או דיקור, תזונה, מגע. הטיפול מיועד הן להתגבר על התסמינים, במקרה זה דלקת הגרון והן להתגבר על שורש הבעייה שיכול להיות: חולשה של מערכת החיסון, "פתוגן תקוע (LPF לסינים) וכו... כדי להתחיל ולטפל יש לעבור אבחנה מעמיקה ע"י מטפל בתחום. אני מאחל לך ולבתך הרבה בריאות!

למעלה