דלקת בשתן...:((((

טל891

New member
דלקת בשתן...:((((

שלום בנות יקרות...שאלה קצת לא קשורה אבל אולי מישהי תדע:)
מאז שהתחלתי את הטיפולים יש לי דלקות בשתן כל כמה חודשים..לא יודעת אם זה קשור אבל לפני זה לא היו לי דלקות. נתנו לי לקחת הפעם צפיווט פורטה 500 4 פעמים ביום למשך 5 ימים, רציתי לדעת אם זה נשמע כמו מינון הגיוני כי בפעם שעברה נתנו לי צפיווט 250 3 פעמים ביום למשך 7 ימים...הגיוני שיהיה כזה הבדל במינון?

פזית66

New member
לא יודעת לגבי מינונים של אנטיביוטיקה אבל גם אני סובלת

מדלקות בדרכי השתן רק בתקופות של טיפולים. במיוחד סביב זמן הביוץ. אחרי הדלקת הראשונה התחלתי לקחת כמה ימים לפני כל ביוץ של טיפולים פמינוז (לא את זה היקר שקונים בסופרפארם אלא תחליף גנרי שאני קונה דרך iherb שנקרא d-mannose). זה סתם סוג של סוכר, אבל הוא מתחרה עם הרצפטורים שהחיידקים נקשרים אליהם בגוף וככה בעצם מונע את הדלקת. כדור אחד שלוש פעמים ביום ואני לא חוטפת דלקת. בפעם היחידה ששכחתי לקחת שוב חטפתי דלקת אז אני בטוחה שזה עוזר. לא עשו לי תרבית אז אני לא בטוחה איזה חיידק יש לי, אם עשו לך תרבית שימי לב שהכדור הזה עובד רק אם החיידק שעושה אצלך את הדלקת הוא מסוג e. coli.

טל891

New member
מעניין למה זה ככה....

אצלי זה גם בתקופה של הביוץ!! ועשיתי תרבית פעמיים וזה חיידק מסוג e-coli, אז זה נראה לי באמת פתרון טוב... ממש מעניין אותי מה הסיבה שדווקא בטיפולים זה קורה...

פזית66

New member
אני חושבת שאולי זה בגלל כל ההפרשות (סליחה על הגועל)

אצלי יש הרבה יותר הפרשות מהרגיל בגלל כל ההורמונים. זה יוצר סביבה לחה ומזינה לחיידקים

בהצלחה!

למעלה