דלקת בשריר

killerit1

New member
דלקת בשריר

אתמול הלכתי לאורתופד, והוא אמר שיש לי דלקת בשריר ( איפשהו בחיבור שבין האגן לרגל), הוא אמר לי לעשות סדיקת אולטראסוונד ושאני צריכה לנוח חודש וחצי!!! מה חודש וחצי? מי חודש וחצי..? מה הייתן עושות במצב הזה?!... אני פוחדת שזה יחמיר אבל אני לא יכולה לא לרקוד כל כך הרבה זמן. בטח שלא עכשיו..

ליאנההה

New member
כמו שאמרת,

לא כדאי שהמצב יחמיר. המון רקדנים וספורטים בכללי נוטים להתעלם מנזקים גופניים רק כי הם לא מסוגלים לנוח כ"כ הרבה זמן, שזה מאוד לגיטימי אף אחד הרי לא היה רוצה שזה יקרה לו, אבל בסופו של דבר הנזקים רק מחמירים.. חבל.

Only Dance

New member
קל להגיד ולהמליץ על מנוחה..קשה לבצע

לא משנה מה יש לי ואני מכירה עוד לפחותשתי בנות כאלה שקרובות אליי ואני מכירה אישית שלא משנה מה כואב, לא משנה מה הרופא אומר תמיד רוקדים, אין מה לעשות, גם אם אני באה בכוונה של "טוב נו אני רק אשב ואראה את התנועות החדשות" אני בסופו של דבר קמה ורוקדת - זה חזק ממני, ומעוד הרבה אחרים. זה חלק מהדברים שצריך "להילחם" בהם בפנים, כי ההרגשה הזאת שכולם רוקדים ואתה תקוע עם הבעיות הבריאותיות האלה פשוט מתסכלת, ובלתי נתנית להבנה. מאחלת לך שתצליחי באמת לנוח את החודש וחצי הזה שאומלץ לך, למרות שאני יודעת שזה קשה, ואולי אפילו בלתי אפשרי. שלך קאטי.

killerit1

New member
האמת... אני לא יכולה בכלל

דווקא עכשיו זאת תקופה שאני לא יכולה לנוח בכלל, כי זאת התקופה של כל האודישנים... ותכף יתחילו חזרות לסופי שנה.. בעיה רצינית

למעלה