דלקת בצלקות

• פותח הנושא xc
  • פורסם בתאריך

xc

New member
דלקת בצלקות

לאחור פציעה קרבית קשה ברגל ושיקום מוצלח , צץ לי כול כמה חודשים ציסטה על הצלקת הניתוחית אני מטופל באנטביוטקה והדלקת נעלמת ואיתה גם ההפרשות. כול בדיקה קונבנציונאלית גילתה שלא מדובר בדלקת מהעצם או המפלטינות המצויות בפנים, ובתרבית של ההפרשה נמצא חיידק ששכיח בעור ולא משהו מיוחד (סטאף הריוס שמו אם אני לא טועה) , בכול מקרה חשבתי ללכת לכיוון רפואה משלימה כי כול העסק הזה של לקחת אנטביוטקה כול כמה חודשים ממש לא מתאים לי ופוגע לי באימוני החתירה שאני עוסק בהם באופן יום יומי. השאלה היא לאין איפה איך להתחיל? אני לא ממש מבין בזה אודה לכם? ובכלל האם זה יכול לעזור למקרה כמו שלי?

ינוקא1

New member
זה מאוד תלוי.

דלקות מתפתחות במקרים כאלו כאשר אין זרימה טובה של דם באיזור מסוים , ואז מערכת החיסון קשה לה להגיע לשם. בגלל שמעורב בזה ניתוח וכו' זה מקרה לא פשוט ואין תחליף לראיה בעיין כדי שיהיה אפשר לומר לך משהו. לי נראה שדיקור \ טיפול מגע קבוע לאורך תקופה יוכל לעזור וכדאי בכל מקרה לעשות , כדי שהדלקת לא תחדור לעומק.

xc

New member
איך אני משיג את זה?

זה בליעה או משהו שאתה מטפטף על האזור?

yigalby

New member
זה לבליעה

מרתיחים קליפות או אבקת קליפה. ניתן גם למרוח על המקום ניתן להשיכ בהרבה מקומות אני חושב. אני יכול לתת לך וגם יש מכר בעמק בית שאן שיש לו קליפה אורגנית . או בשווקים הערבים מוכרים קליפה יבשה וגם כבר לדעתי יש בשוק רימון טרי

טיפול ארומתרפי עם שמנים כדוגמת ציסטוס, הליקרי

הליקריסום, ואחרים, ניתן לטפל בדלקות בצורה יעילה מאוד על ידי החדרת שמנים אתריים למחזור הדם, והזנת העור. סביון

mic26

New member
טיפול ברפואה סינית

והייתי ממליצה לפנות למטפל מסויים אחד, שחקר את תחום העור ומבין בזה יותר ממטפלים אחרים. אוכל לשלוח לך את שמו במסר. עוד רעיון: אומרים שמריחת חימר על האזור גם יכולה לעזור. האם ביקור בים המלח עוזר?

למעלה