דלקת בכתף

arbelru

New member
דלקת בכתף

שלום לכולם רציתי לשתף אותכם דלקת שיש לי כבר הרבה זמן בכתף והיא לא עוברת מה אפשר לעשות. בקיצור לפני כ שנה בארך התחלתי להתאמן במכון כושר, בניגוד להרבה דברים אחרים שעשיתי בחיים שלי זה הדבר היחדי שממש אהבתי לעשות והתמדתי בו. כעבור תקופה מסויימת שההיתי כבר מרים משקלים לא נמוכים אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם בוקר אחד אני קם אם כאבים מטורפים בכתף שמאל.... אמרתי טוב נתן לזה כמה ימים ננוח וזה יעובר מפה לשם הזנחתי את המכון כושר מכיוון שכל תנועה שההיתי עושה אם הכתף פשוט לא יכולתי להפעיל אותה בכלל..... לאחר זמן מה אמרתי אני חייב ללכת לראות רופא כדי לחזור לעיניינים.... הלכתי לרופא אורטופד כמובן, והרופא אמר לי פשוט תנוח איזה שבועיים עד שלושה שבועות וזה יעבור כלא היה, אני אגב שאלתי אותו לא כדי לקח אולי כדורים שיעזרו לדלקת להבריא, הוא כמובן המליץ שלא צריך מכיוון שאני איש בריא מאוד ואני עדיף שהגוף יבריא לבד.....אמרתי אוקי והמשכתי לא להתאמן במשך כחודשיים אבל בלי שום שינוי, בשלב מסויים אמרתי טוב אני יחזור להתאמן אבל אני לא יעשה שום תרגיל שקשור לכתף (שזה כמובן לא שרירי כתפיים ולא שרירי חזה). המשכתי במשך חצי שנה נוספת הכול טוב ויפה כמובן התחלתי לרדת במשקלים שעשיתי ופשוט במילה אחת נחלשתי... עכשיו כל בן אדם אחר אולי היה ממשיך בשלו ועושה מה שהוא יכול.... אבל תסלחו לי מאוד אותי זה ממש ממש מתסכל אני מאוד אוהב את מה שאני עושה, אני אומנם לא עושה את זה למחייתי אבל אני ממש נהנה מזה ואני רוצה לעשות את הדברים האלה כי אני אוהב ובלי הגבלות כלשהן.....מפה לשם כיום הלכתי לפני כשבוע לעוד אורטופד והסברתי לו את הנ"ל והוא אמר לי באמת מוזר למה זה לא עבר לך עד עכשיו נשלח אותך לצילום בכתף ונמשיך משם. פה מסתיים הסיפור שלי ושאלתי היא אותכם למי שכמובן מבין מה עושים במקרה כזה לאן פונים איזה סוג טיפולים אפשריים לאיש בריא שכמוני בן 25 שרוצה להמשיך להתאמן בלי שום הגבלות תודה רבה לעזורים ותודה רבה עוד יותר לד'ר שלכם ארבל

כתף

קודם כדאי להגיע לאבחנה, אח"כ מטפלים, כאשר האפשרויות הן מנוחה, כדורים, זריקות ופיזיותרפיה.

arbelru

New member
דלקת נשארת לעד???

אוקי תודה. וההיתי רוצה לדעת אם מה ששמעתי זה נכון שבגדול יש טיפולים כמו שציינת אבל לרפות לגמרי!!! את הדלקת לא ניתן וזה ישאר איתי פחות או יותר לעד, אולי בהקלות רבות אבל לרפות את זה לחלוטין אי אפשר האם זה נכון ???

ironman

New member
מה הדרך הכי מומלצת לטפל בזה?

גם לי יש אותו בעייה ..... , גם אני התאמנתי במכון כושר - חטפתי דלקת - הלכתי לאורטופד - והוא גם אמר לי לנוח חודש + .. כיוון שאני לומד עיצוב ויש המון עבודה עם ידיים (ציור - פיסול וכו' ) - זה מאוד משפיע עליי ואני ממש חייב לטפל בזה כמה שיותר מהר ..

arbelru

New member
תוצאות בדיקת רופא

שלום לד'ר ולIRONMAN ההיתי אצל הרופא אורטופד שלי אחרי שעשיתי את הצילומים הדרושים. אז הלכתי אליו והוא אמר לי שאין לי כלום, גם בדף התשובות שקיבלתי אם הצילום נאמר שם שהכול תקין!!!! אבל לעזזל למה כואב לי שאני עושה תנועות אם הכתיף!!! אני לא מצליח להבין את זה.... כבר רופא שני אומר לי את זה.. או שהרופאים שאני הולך אלייהם סליחה על ההתבטעות אבל מטומטמים או שאני לא יודע מה קורה בבקשה עזרה ממך ד'ר מה אני צריך לעשות כמו שאמרתי בעבר זה כבר הרבה פחות ממה שהיה בהתחלה אבל שאני עושה שרירי כתפיים או שאני ממש מזיז את הכתפיים קדימה אני ממש מרגיש את הגיד זז וממש ממש כואב לי שם מה לעשות מחכה לתשובות ממך בכבוד רב ארבל

ironman

New member
יו - זה ממש אותו הדבר אצלי!!!

אני שומע קליקים פה ושם כשאני מזיז את היד ... ממש לא יודע מה לעשות - נראה לי שאני אלך לדיקור סיני - זה כבר עזר לי בעבר ...

למעלה