דלקת בדרכי השתן

lilon

New member
דלקת בדרכי השתן

שלום רציתי לדעת איך אוכל לימנוע דלקת בדרכי השתן ללא שימוש באנטיביוטיקה והאם לפעמים זה פשוט הכרחי שהמצב חמור? מה שאני מנסה עד כה זה שתייה מרובה ואכילת פיטרוזיליה אשמח לקבל הצעות נוספות תודה לימור

קחי אנטיביוטיקה טבעית- שום!

גם מיץ דומדמניות אמור לעזור (או מיצים חמוצים אחרים), אבל הדבר המרכזי אותו את כבר עושה הוא לשתות הרבה. (מים)

0 אור 0

New member
תיקון: לא כל מיץ חמוץ!

רק מיץ חמוציות (קרנבריז) עוזר למניעת דלקת בדרכי השתן (מונע את השתרשות החידקים על דופן השלפוחית ודרכי השתן). מומלץ לשתות כמה כוסות ביום מספר ימים גם אחרי שתחושת הצריבה עוברת. אם יש לך בעיה עם הסוכר יש גם בכמוסות - אפשר לקחת עד 4 כמוסות ביום (או פחות לפי המומלץ על האריזה) וכפי שאמרו מעלי - לשתות הרבה מים.

פטרוזיליה נסי כתה..

בספר של תרופות סבתא הם כותבים להרתיח את הפטרוזיליה ולשתות כל יום כוס אחת מינימום את מה שנשאר לשים במקרר ליום המוחורת כנ" עלי כוסברה - אבל כאן יש סכנה שכל הגוף שלך ינדוף ריח חריף של הכוסברה כנ"ל מיץ צנון על בטן רייקה כנ"ל שורש חזרת טחון מחומם עם חלב ותוכלי לגשת לטיפול אלטרנטיבי שישמור על מצב הגוף כולו

lilon

New member
תודה על העיצות

מיד בלעתי שום והכנתי תה עם פטרוזליה ולקינוח מיץ הייתי רוצה להתחיל טיפול אלטרנטיבי אך חייה בחול ושוב תודה לימור

0 אור 0

New member
מילת אזהרה קטנה

גבעולי פטרוזיליה אסור לקחת בהריון!! מקווה שאת לא. דרך אגב, גם כשלא בהריון הפעולה של פטרוזיליה וכוסברה היא "שיתון" - כלומר מגבירים את הפרשת השתן - וממילא כשיש דלקת כל הזמן רצים לשירותים, כך שלי אישית תרופת הסבתא הזאת רק מזיקה ולא מועילה ... הדבר היחידי שיש לו אלמנט של מניעה (וריפוי דלקת המצב התחלתי) זה החמוציות.

rafa49

New member
אש בדרכי השתן

שלום, כל משקשור לדרכי השתן מחבר אותנו עם בעיית המרחב. האדם הוא גם חיה והחיות מסמנות את המרחב שלהם באמצעות השתן. ודלקת בדרכי השתן מעידה על חוסר מרחב בחיי המשפחה או העבודה. כדאי לבדוק את הכיוון הזה.
רפאל

מאיר72

New member
שאלה לרפאל

ומה קורא עם לאותו איש/ה יש דלקת בדרכי השתן אבל אין לו בעיה עם מרחב המחיה שלו (בית/עבודה/פנאי)?

ומה עם נשיות?

כשיש דלקת בדרכי השתן אני בוחנת הבטים של נשיות, מיניות ואמהות. לפעמים כל אלה יהיו שייכים גם למרחב מחיה. אשה שלא חיה טוב עם הנשיות שלה לא מרגישה טוב במרחב האישי ואם שקורסת תחת עול הטיפול בודאי מרגישה חנוקה. אז אולי בעצם הכל קשור להכל.... עירית

lilon

New member
רציתי להוסיף

שדלקת בדרכי השתן מופיעה אצלי בדרך כלל אחרי נטילת אנטיביוטיקה לטיפול בגרון בשל סרפטוקוקים,לכן זה כל כך מרגיז לקבל שוב אנטביוטיקה כטיפול מונע לדלקת בדרכי השתן, בקשר לנשיות אני מנסה להרות ובנתיים ללא הצלחה יכול להיות שזה קשור למלחמה שלי עם הנשיות שאינה מתבטאת ?

אנטיביוטיקה - נו זה תמיד ככה

אני איך שהיתי מקבלת אנטיביוטיקה ישר היו הפטריות חוגגות.. ואני לא צריכה לפרט איפה כבר כתבתי כאן לא מזמן - לפני בערך 3 שנים היה י סינוסיטיס ורופא המשפחה נתן לי אנטיביוטיקה למזלי לא לקחתי אותה אלא הלכתי להומאופתית שלי שנתנה לי איזו תרופה ב 7 בערב ביום הביקור אצלה וב 24 שעות אחרי לקיחת הרמדי כאבי הסינוסיטיס התגברו נורא ו ב 7 בערב למחרת בבת אחת הכל נעלם, זה היה מדהים קופסאת האנטיביוטיקה הושלחה לפח שלמה ותיזהרי כי יש עוד תרופות עם נזקים - למשל טריקאן, כדור נגד פטריות שעולה בין 80 ל 100 ש"ח לאחד וגורם נזקים לכבד כשלי עשו בדיקות דם בגלל בעית בלוטת התריס אז גילו גם בעיות בכבד ואולי זה בגלל הטריקאנים שרופא הנשים נתן לי

הדלקת בדרכי השתן היא

סימפטום שיש לו קשר לרצון הלא ממומש (עדין...) להרות. בתשאול הומאופתי מבררים את הקשר הזה - את שורש הדברים. לפעמים ההבנה הזאת היא חצי הדרך להחלמה. ובינתיים פשוט תשתי. הרבה בריאות עירית

SideKick

New member
../images/Emo45.gif גם מכיוון אחר...

גם בגישה התנועתית לדלקת בדרכי השתן יש קשר לקושי להרות. חסימה באזור הזה יכולה להיות אחראית על שניהם. מכל מקום - אי אפשר על פי מה שתואר כאן להגיע למסקנות גורפות. רק טיפול יוכל לתת תמונה טובה יותר של מצב הדברים. ובינתיים - שתייה מרובה, מנוחה טובה מצד אחד, ותנועה מהצד השני (למשל הליכה) יוכלו לעזור לך להתגבר על הדלקת. אבל הכי חשוב - הקשבה לעצמך. אם הדלקת מחריפה לגשת מיד לרופא.

0 אור 0

New member
לילון

אני רוצה להוסיף שאם את מנסה להרות, כדאי מאד שתוודאי לגבי כל דבר שאת משתמשת שהוא מותר להריון - הנזק הכי גדול יכול להיווצר בתחילת הריון - בשלב בו את עדיין לא יודעת שאת בהריון (ולכן גם מאד מומלץ להזהר עם פטרוזיליה - אפשר להכניס עלי פטרוזיליה לתיבול מרק או סלט, אבל לא לאכול את הגבעולים). ועל מנת לסייע לכניסה להריון - כדאי לנסות איזשהו טיפול או פעילות לשחרור הסימות ואיזון. תבחרי מה שמדבר אליך. אני אישית מתחברת יותר לטיפולי המגע (שיאצו, רפלקסולוגיה וכד') ולטיפול העצמי על ידי תנועה (יוגה, צ'י קונג , טאי צ'י) ולכן כמובן אמליץ עליהם. לכל טיפול שתבחרי , חשוב שתבחרי בטפל מיומן ומנוסה ותצייני בפניו את העובדה שאת מנסה להרות בין שאר הדברים שאת מספרת על עצמך.

lilon

New member
תודה

תודה על התגובות בנתיים אני בולעת שום כל יום והפסקתי עם תה הפטרוזליה הדלקת לא התפרצה אך עדיין יש סימנים ,מקווה להתחיל יוגה החודש רק שהשפה המדוברת דנית מקווה שזה ילך , בנתיים מטופלת עי שיח אברהם מצוי כחודשיים לימור

freearth10

New member
כשמדכאים דלקת בגרון

הייlilon, כשמשהו תקוע לך בגרון ואת לא נותנת לו אפשרות לצאת משם, להביע את מה שרצית, או ליצור את מה שרצית - חופש המרחב שלך נפגע ואכן יופיע בדמות הסימפטומים שציינת ולכן טיפול בבעיה יכול לשחרר אותך מסימפטומים אלה ומאחרים שיגיעו אם לא תהיי מודעת ותשני את דפוסי חייך.

למעלה