דלקת בדרכי השתן....כמעט בחינם.
הכי חשוב זה להשתין, אבל ככה טוב והרבה ובלחץ גבוה מיד אחרי יחסי מין בנרתיק. זה מוציא ושוטף את החיידקים מצינור השופכה, וזה המקור לרוב המוחץ של הדלקות בדרכי השתן אצל נשים, כלומר המקור הוא חיידקים שנדחסים לשופכה בזמן היחסים. אם אין מה להשתין, לקום ולשתות חצי ליטר מים, זה מאד חשוב! שלב ב': אם מתחילה צריבה עד שלושה ימים לאחר היחסים, להתחיל: לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-לשתות-......ולשתות! ואז: להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-להשתין-!!!! השתן הדליל לא חביב על החיידקים והם לא משגשגים. זה נותן לגוף שהות לפתח נוגדנים ולהתגבר לבד. אחרי דלקות חוזרות ונשנות יצאתי מהבוץ בשיטה זו, הרופא שלי אישר לי לא לקחת אנטיביוטיקה ולהמשיך בשיטה זו כל עוד לא עולה החום. מרגע שהתחלתי בשיטה הזו הפסקתי בהדרגה עם הדלקות החמורות שדרשו אנטיביוטיקה, עד למצב שהיום אני לא לוקחת כבר מעל שלוש שנים, ולא שומעת מדלקות!! אם אתן רוצות להנות מיחסי מין בריאים במקום מאנטיביוטיקה כל החיים תנסו טיפול מרפא ומונע זה שהציל לי את חיי המין. בנות!! בהצלחה, ותעשו לעצמכן טובה אל תכנסו למעגל האנטיביוטיקה, שאולי עוזרת לנו באותו רגע אבל לא נותנת לגוף שום צאנס להתגבר על החיידק הזה בכוחות עצמו. אם נכנסתן זה הזמן לצאת בעזרת שתיה מרובה, כלומר בפעם הבאה שיש טיפ-טיפת התחלת צריבה להתחיל לשתות והרבה. אם גמרתם טיפול אנטיביוטי והכל בסדר, להוסיף ליטר-שניים ביום של נוזלים (תלוי כמה אתם מזיעים, ובמה עובדים) וככה לשמור על המצב הבריא. טיפ קטן ולא הכי קריטי: לא כדאי לשתות ממותק בסוכר כי: 1.זה לא בריא לכלום, 2. כי בכמויות הנוזלים הדרושות זה יוצא בסוף המון קלוריות, 3. כי נוכחות רבה של סוכר בגוף חביבה על החיידקים וזה לא מומלץ, בפרט בזמן דלקת. חס וחלילה אם יש מצב של חום, או הוראה אחרת מהרופא, לעשות מה שהוא אומר, ולא לראות את הפתרון הזה כפתרון פלא לדלקות מפותחות וחריפות, כי יש מצב של התחלת נזק לכליות או חשש לזה, וזה מחייב אנטיביוטיקה, שפותרת את הבעיה מהר, אך רק לטווח קצר, כאמור. מיץ חמוציות עזר לחנות הטבע לה שילמתי מאות שקלים, וכך גם תה עינבי הדוב ושאר קיסמי טבע. הקסם הוא מים, להתמיד, והרבה, ולא להפסיק אפילו יום אחד, ההחמרה יכולה להיות ביום אחד שלא שותים בו, שבועות ארוכים אחרי התחלת ארוע הזיהום (בד"כ יחסי מין בנרתיק).