דלקת בדרכי השתן

basket case

New member
דלקת בדרכי השתן

יש לי דלקת חוזרת ונשנית בדרכי השתן, ועכשיו זה גם בכל האיזור... כואב ומגרד כזה... וגם התנפח. מה אפשר לעשות? למה זה קורה?

דלקת בדרכי השתן

שבת שלום, "כואב ומגרד ו.." אלו בדרך כלל סימנים של דלקת. האם מלווה בחום? האם ישנה צריבה בזמן מתן השתן? סליחה על האינטימיות, אך: - האם את יכולה לראות איזשהו קשר בין קיום יחסי מין לדלקות? - אם קיימת יחסי מין בעברך, האם לאחר הפעם הראשונה הייתה לך דלקת? לגבי מה עושים, ראשית לשתות הרבה, והרבה מאד. שנית, אם יש לך מטפל שיכול לעזור לך בשעות הקרובות, פני אליו בהקדם. אם אין לך אז... פני כרגע לרופא בכדי להיבדק ובכדי לקבל טיפול תרופתי. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

בנוסף, בילדותי נהגו

לעשות אמבטיות קאלי. כמה שאני זוכרת זה עזר. אפשר ויש לך רגישויות מיוחדות לכן ודאי לא לשבת על אסלות שאינן בבית שלך. באים אליך אורחים? לאחר מכן נקי את האסלה של השרותים. לעיתים כדאי לבדוק את הניקיון וחיי המין של האדם איתו את מתעלסת. כמו שאמר שלההההמון נוזלים, לאכול בנתים מזון כמעט ללא מלח כדי שהנוזלים לא יצטברו בגוף. מאחלת לך בריאות שלמה

basket case

New member
כן!

אני רואה קשר ישיר בין הדלקות לבין חיי המין שלי. הדלקות התחילו ממש זמן קצר אחרי הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין. מתי שאני והאקס נפרדנו וחיי המין שלי היו יבשים, לא סבלתי מהן יותר; אולם, מאז שאני עם בן-זוגי הנוכחי, הדלקות פשוט כל הזמן חוזרות!! מה דעתך?

דלקות המשך..

שלום רב, דעתי היא שבהחלט ניתן לנסות ולעזור ואף לפתור את הבעיה לתמיד, אך בכדי לעשות זאת יש לפנות למטפל באופן אישי, אני אישית ממליץ על תחום הומאופתיה, ולהתחיל בטיפול. מאחל לך בהצלחה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

דלקות נשנות בדרכי השתן

פעם, בעברי הרחוק, סבלתי מתופעה זו. מי שמאוד עזר לי היה אורולוג שצייד אותי ברשימת עשה ואל תעשה בנוגע לדלקות בדרכי השתן, וחברה שלמדה רפלקסולוגיה ועשתה עלי את ההתמחות שלה... אז הנה עצותיו: 1. שתייה מרובה,תמיד ולא רק בעת הדלקת, הכי טוב של מיץ חמוציות, קרנברי, לא ממותק. ניתן לקנות תרכיז קרנברי בחנויות טבע ולהוסיף למים. מי שלא מסוגל לשתות את זה, יש גם כמוסות. 2. לא להחזיק שתן הרבה זמן, לרוקן את השלפוחית לעיתים קרובות. 3. להשתין לפני ואחרי קיום יחסי מין. 4. להיזהר בהעברת חיידקים מפי הטבעת אל כיוון הנרתיק, לנגב בתנועה כלפי איזור הגב, לשים לב לכך בעת קיום יחסי מין. 5. להימנע מקירור יתר של האיזור. לדוגמה לא לשבת על רצפה קרה ולא לישון בלי תחתונים או כיסוי של האיזור. מניסיוני האישי והקליני, זו אחת מהבעיות שמגיבות הכי מהר לטיפול ברפואה משלימה, אבל חשוב גם לאחר שתלכי לטיפול, ולא יהיו לך כבר דלקות, זכרי שזהו מקום רגיש והמשיכי לשים לב לכללים הנ"ל. בברכה לבריאות שלמה שרון

עיצת הזהב שלי:

(ולא עזרו לי חמוציות תה ענבי הדב ועוד שלל הוצאות כספיות, שעזרו רק ליבואנים ולמוכרים) לשתות- לשתות- לשתות, ולהשתין -להשתין- להשתין.....ולשתות עוד. לא ממותק בסוכר!! סוכר מעודד את החיידקים, משמין, רע לשיניים.... במיוחד בשלושה הימים לאחר קיום יחסי מין נרתיקיים, זו התקופה שהדלקת עלולה להתחיל. בבריאות!!!

למעלה