דלקת בדרכי השתן

דלקת בדרכי השתן

שלום... יש לי בעיה שחוזרת על עצמה באופן קבוע- דלקת בדרכי השתן. אני סובלת מזה נורא, מקבלת אנטיביוטיקה וזה חוזר לאחר מכן שוב, שוב מקבלת ושוב חוזר! התחלתי לשתות מיץ חמוציות, ומיישמת עצות טבעיות וכלום לא עוזר לי. יש לכם עצות בשבילי? שבת שלום ורק בריאות!

0 אור 0

New member
עצה טובה אחת

אני ממליצה ללכת למטפל מקצועי שיעזור לך להגיע למצב של בריאות שימנע את הופעת הדלקת. החמוציות, כבודן במקומן מונח , אבל כל מה שהן עושות זה למנוע מהחידקים להשתרש בשלפוחית - שזה נפלא, אבל במקרה שלך כנראה לא מספיק. בינתיים, עד שתגיעי למטפל, אני ממליצה לקחת לתקופה מסויימת פרוביוטיקה כדי לסייע למערכת העיכול להתאושש מהשפעות באנטיביוטיקה המרובה שלקחת. כמובן חשוב מאד לשמור על הגיינה ולשתות הרבה מים, ומעבר המלצה זו אין מה לעשות בלי אבחון מקצועי ותמיכה לפי הצרכים האישיים שלך.

m i n y m o

New member
מצתרפת לעצה של אור ובמקביל...

יש כדורי חמוציות אם חידקים פרוביוטים יעזור יותר מהמיץ. כמו כן ממליצה לשתות הרבה!!! מים ולפתוח את הבוקר בכוס של מיץ פטרוזיליה (שמים פטרוזליה בסיר ממלאים את הסיר כך שהמים מכסים פי שניים מכמות הפטרוזיליה מרתיחים עד שלפחות שליש מתאדה שמים תמים בקנקן ומיזה שותים כוס כול בוקר אפשר יותר). בהצלחה ענבל

למעלה