דלקת בגיד...

מותר לי

New member
דלקת בגיד...

רופא משפחה איבחן אצלי דלקת בגיד ביד ימין ונתן לי ארטופן כדורים, 10*3 ביום. הכאבים לא פוסקים, כרגע אני בחופש מחלה כי אני לא יכולה לעבוד (העבודה כרוכה במאמץ פיזי ובכתיבה, אני לא יכולה להרים שום דבר עם היד, ובטח שלא לכתוב בה...) רציתי לנסות תרופות סבתא (בנוסף לארטופן), אבל אני גרה לבד, ולא יכולה להכין או לחבוש את היד עם יד אחת שהיא גם לא הדומיננטית, אז גם זה ירד מהפרק... מחר אלך שוב לרופא שיראה מה קורה עם היד, כי זה כאבים איומים. השאלה שלי היא לגבי ביטוח לאומי- לפי מה שאני יודעת אני לא זכאית לקבל מהעבודה החזר של 100% משכורת על ימי המחלה, ויש גבול למס' ימי המחלה שהם משלמים עליהם. מה שיוצא- שבסוף החודש אשאר עם סכום קטן מאד שיספיק אולי לשכ"ד... האם לביטוח לאומי יש פיתרון למצבים כאלו? האם דלקת בגיד קשורה למאמץ יומי כלשהו? תודה רבה!

מותר לי

New member
אשמח אם תפנה אותי

לפורום המתאים, כי עברתי שלש פעמים על הרשימה, ומשום מה היה נראה לי שזה הפורום. תודה רבה!

KYgel

New member
ביטוח לאומי

משלם ימי מחלה רק לאחר 90 יום של מחלה. מנסיון אין הרבה מה לעשות. כמובן שיש מעסיקים שמשלמים ימי מחלה ללא קשר לכמות הימים שנשארה לך. אבל זה רק בחברות גדולות כגון חברות הי טק. מקווה שהיד שלך תחלים מהר. תרגישי טוב

למעלה