דלקת...אני צריכה עצות

טושית18

New member
דלקת...אני צריכה עצות

נראה לי שיש לי דלקת...אני דיי בטוחה,נורא מגרד לי שם למטה...ואפילו לעשות ביד אני אל יכולה כי מרוב שזה מגרד אני לא מרגישה שום הנאה...וגם הריח השתנה ליותר מוזר ולא כייפי...אני צריכה ללכת לרופא,אני יודעת...אבל בנתיים:יש מישהי שיודעת מה זה? שהיה לה משהו דומה? שיש לה עיצות? אני משתגעת...

ארטימיס

New member
את לא יכולה לעשות ביד?! אוי ואי אזמ

את לא יכולה לעשות ביד?!?! אוי ואי אזמיררררררר!! :)) חח סתם מאמי.. הכי טוב ללכת לרופא. הוא יבדוק, יטפל ויתן לך משחה שתעזור לך! בהצלחה

רופא זה בהחלט רעיון טוב

האם קיימת מין אורלי לאחרונה? נשמע שמה שאת מתארת זו פטרייה שנקראת קנדידה (מנסיון אישי לא נעים שלי). אבל אין כמו ללכת לרופא.

טושית18

New member
קיימתי מין אוראלי לאחרונה...

1 בכל החיים שלי...שאפילו לא היה טוב(הוא ירד גרוע...) ואני נעשנת על זה?! בוהו....! תוכלי להסביר לי מהי קנדידה? מזה מתבטא? איך זה עובר? זה מדבק? מה עושים? וכן...אני אלך לרופא בכל מקרה,אבל תמיד טוב לדעת,לא?

אוקיי, אז זו באמת נשמעת לי כמו פטרי

יה. בעיקרון קנדידה זה ווירוס שנמצא אצל כולנו במעיים, ואוהב מקומום לחים וחשוכים (כמו הנרתיק
) אני גם קיבלתי את זה אחרי מין אוראלי. כנראה שזה קשור בשינוי החומציות באיזור, שנותן לקנדידה גושפנקא להתפתח. בעיקרון כאשר המקום נקי ורמת החומציות נורמלית הקנדידה לא אמורה לצאת מאיזור שלה, אבל ברגע שהתנאים משתנים היא עלולה לפרוץ. אני לא הייתי אומרת שהיא מדבקת, כי כמו שכבר אמרתי לכולם יש אותה, פשוט במודים שונים. יש את הפרסומת הזאת עכשיו של האגיסטן, של הבחורה עם הפטרייה (הפטרייה שלה, לדעתי ממש ממש חמודה...) אבל לא הייתי ממליצה לך לקחת את זה בלי מרשם מרופא. הוא יכול להגיד לך בדיוק מה לעשות. לי נתנו נרות כאלה לשימוש נרתיקי (זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע), וזה בסך הכל 3 ימי טיפול של הנרות ועוד משחה, שאני באופן אישי לא השתמשתי בה. הרופא גם המליץ לי על תרחיץ בשם פמינה שאמור לאזן את רמות החומציות באיזור ובכך למנוע את הגרד והריחות הלא נעימים (אני רוצה להדגיש, שהמטרה היא לא לגרום לריחות נעימים, אלא למנוע ריחות לא נעימים). מה שלי עוזר כשמגרד לי זה לרחוץ את המקום (רק מים, בלי סבון, ואם יש לך אז עם התרחיץ) ולישון בלי תחתונים. לאקסית שלי היה את זה כל פעם אחרי שמישהי חדשה ירדה לה ואז זה עבר. אז אני לא מניחה שצריכה להיות לך יותר מדי בעיה. אני באופן אישי מנסה להמנע מזה, וכדאי באופן כללי לשטוף את המקום (שוב, רק מים - בלי סבון) לאחר קיום מין אוראלי. אבל - לכי לרופא! לא לעשות או לקחת כלום בלי מרשם רופא! סורי שזה ארוך
חוץ מזה את יכולה להריץ בגוגל חיפוש "קנדידה" ולראות מה זה יתן לך

למעלה