דלקות גרון

shunshun

New member
דלקות גרון

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך אני אנסה מילדות אני סובלת מדלקות גרון הולכות ונשנות מס' פעמים בשנה יש לציין שיש לי גם שקדים גדולים במיוחד המלצת הרופאה הייתה לא להסירם אך הדלקת גרון כל פעם מפציעה והתרופה- אנטיביוטיקה רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על משהו שיכול לעזור מלבד אניביוטיקה- זאת אומרת אולי משהו שקשור לרפואה אלטרנטיבית בתודה מראש שני

היי שני

היי שני , מתי בדיוק את סובלת מכאבי גרון ברפואה הולסטית יש קשר ישיר בן הגרון לבין הנפש כלומר האם את מטבטאת כל הזמן ואומרת את מה שאת מרגישה ? האם את סובלת בחילופי עונות ? אם כן אז באיזה עונות ? האם את נמצאת כרגע במצב של בלבול מסויים <? מתי לאחרונה צעקת ? תנסי לענות על שאלות אלו ככה אני ישתדל לעזור לך . ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהני שלך עדי , רפלקסולוג הולסטי

shunshun

New member
היי בחזרה:)

אז ככה, אני סובלת מדלקות גרון גם בקיץ גם בחורף וגם בעונות מעבר אתמול התחלתי עבודה חדשה, אתמול התחיל לכאוב לי הגרון- יכול להיות שיש קשר:) צעקתי...הרבה זמן לא צעקתי...בכיתי הרבה זה עוזר?:) תודה על כל עזרה ושיהי לך יום סופר שמייח :) שני

0 אור 0

New member
עבודה חדשה

מבחנים וכל מיני גורמי מתח - בודאי שקשור למחלה. כשלמדתי באוניברסיטה - לא היתה לי תקופת מבחנים אחת שלא חטפתי אנגינה באמצע. בכי וצעקה עוזרים כי הם משחררים. אבל צריך לפתור את הבעיה של הקשר למחלה ולנתק אותו בטיפול מסודר והרבה עבודה עצמית.

0 אור 0

New member
ממש כן

כמוך, סבלתי במשך שנים מדלקות גרון מספר פעמים בשנה. כנראה באיזשהו שלב השתחררתי מהצורך לחלות, ובמשך שנים לא חליתי מלבד פעם אחת בשנה קשה מאד עם התפרקות טוטלית של כל המערכת החיסונית. כמעט כל סוגי הרפואה האלטרנטיבית יכולים לעזור לך. תבחרי מה שמתאים לאופייך.

nogafe

New member
תשובה לדלקות גרון

היי! רק כדי שלא יהיה בלבול- אני לא רופאה, אין לי שום קשר לזה וכל מה שאני כולה לתת לך זה עצה קטנה, שאני לא יודעת עד כמה היא תעבוד, אבל היא לא יכולה להזיק. יש צמחים רבים אשר ביכולתם לחטא את הגרון, כגון מרווה. אני אישית שותה קבוע לואיזה- קמומיל. אני שותה יותר משישה כוסות ליום וזה ממש מחטא את הגרון וממש עוזר. כמו כן זה מרגיע כאבי בטן ובחילות. אז נכון, זה נשמע שטותי, ואני לא רואה את זה כפיתרון לבעייתך, אבל אני חושבת שאם את באמת סובלת מדלקות גרון, כדאי לך לנסות ולשתות כמה כוסות ליום- לטעמי זה מאוד עוזר ! (לדוגמא, כשהייתה לי דלקת גרון ושתיתי קמומיל, הרגשתי את הגרון קצת שורף ומחוטא. אחרי כוס קמומיל תמיד יש הקלה) רק נסי!:) מקווה שתרגישי טוב יותר ! נוגה

freearth10

New member
המלצה לה אני לא יכולה שלא להסכים !

לשקדים תפקיד חשוב בהגנה על איכות של מה שנכנס אלינו פנימה וכששומרי הראש האלה נלקחים מאיתנו, אז אולי אנחנו כבר לא סובלים מדלקות גרון, אבל אז הריאות והסימפונות חשופות הרבה יותר. הגרון הוא הקשר שלנו עם העולם. הוא מביע במילים את מה שאנחנו מרגישים וחושבים. ולכן בכי אכן קשור לגרון. כשמגיעים למקום עבודה חדש, חוסר הבטחון, אי היכולת להביע את מה שאתה באמת חושב, קושי ביצירת קשרים עם החברה החדשה בהחלט יכולות לגרום לכעס עצמי ולהופעתה של דלקת בגרון. מה שלי עוזר: נשימה עמוקה ואמירת רווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםם עד שנגמר האויר ושוב נשימה עמוקה, רום..... כמה נשימות כאלה משחררות שם תקיעות. צעקה טובה או לחילופין צחוק של כמה דקות גם הם מאוד משחררים. ותרגיל הקוברה והדג (יוגה) ואם כל זה לא עוזר (וגם אם זה אכן הקל במקצת) טפול אלטרנטיבי לגלוי הסיבה לתקיעות הזאת. מאיה

למעלה