דלקות בדרכי השתן

maayan458

New member
דלקות בדרכי השתן

שלום, קוראים לי מעיין ואני בת 21 מאז שאני בת 17 אני סובלת מצריבה תמידית בהטלת שתן וגם לא בהטלת שתן לפני שנה הייתה נסיגה ועכשיו זה עוד פעם חזר, זה בעצם הרגשה של דלקת תמידית דבר שמקשה מאוד על חיי, חוסר שינה וקושי ללכת לעבודה, דכאון הייתי בכל רופא אפשרי, אורלוגים, רופאי נשים ועברתי עשרות בדיקות שמראות כולן שהכל תקין ואני מיואשת, כולם אומרים שזה פסיכולוגי אפילו לצבא לא גייסו אותי כי אמרו שאני מדמיינת אני רוצה עכשיו לפנות לרפואה האלטרינטיבית אבל אני ממש לא מבינה בזה ולא יודעת מה לעשות אם מישהו יוכל לתת לי נקודת מוצא למי להתחיל לפנות שאולי יעזור אני אשמח מאוד תודה

yoelnd

New member
זד"ש

היי ממליץ עלטיפול רחב ומקיף אצל מטפל מוסמך עם כיוון רגשי וכמובן תזונתי לשיפור וחיזוק מערכות הגוף. ובעצם להבין את המהות באיברים הפגועים ולתת כיוון עבודה בהיבט שממנו הבעיה באה. - פרחי באך וקלפי מודעות או קינסיולוגיה מאוד יעילים בכך. אני מקווה שאת לא חלק מ"אוהבי החיתולים" הקמונוה שנמצאת בתפוז כי זה גורם ראשוני לבעיה (בהומור.....) בבריאות טובה,

0 אור 0

New member
נקודת מוצא

אני מציעה שתמצאי מטפל/ת באיזור שלך שאת יכולה להתחבר אליו ואל השיטה בה הוא עובד, אם תספרי כאן באיזה איזור את גרה, והאם יש משהו שנראה שמדבר אליך יותר (מגע, צמחים, דיבור ...) אפשר יהיה לנסות לכוון אותך יותר מדויק,

ינוקא1

New member
בהחלט יש תקווה

אל יאוש ! זה משהו שאפשר לעזור בו מאןוד. כפי שאמרו כאן חשוב האיזור בו את גרה , והאם יש לך נטיה לשיטה טיפולית כלשהיא.

צמחי מרפא ל UTI

הי מעיין. ישנם מספר צמחי מרפא מובילים לטיפול בדרכי השתן. אני מבין שהבעיה חוזרת על עצמה ולכן כפי שהמליצו לך טיפול מקיף יהיה הכי טוב שיש. טיפול כזה כמובן שצריך לכלול את התזונה שלך , הרגלים וכו', אך יחד עם זאת אם נרצה לטפל בחיידק אזי צמחי מרפא נוגדי חיידקים ונוגדי דלקת יהיו הצמחים החשובים כאן. אם תמצאי בינתיים בוכו (Barosma betulina) זה יתן לך תגובה מהירה וטובה יחסית. תחפשי מוצר איכותי וטוב ולא את הזול מבינהם... יחד עם זאת, חליטה גדושה בעלי מרווה וזנגביל יתנו לך השלמה מצויינת לכך. והכי חשוב: תשתי, מיים (לא מיצים ולא מיצי חמוציות ולא ולא ולא) פשוט מים והרבה. בהצלחה.

maayan458

New member
אני גרה ביבנה

ואין לי שיטה מועדפת כי אף פעם לא פניתי לרפואה המשלימה ואני לא מבינה בסוגי הטיפולים השונים אתם מכירים מישהו מהאזור? וגם תודה רבה על האכפתיות, זה באמת חימם את ליבי :)

barakshiatsu

New member
טיפול ברפואה סינית,

היי מעיין, הייתי ממליץ לך לפרסם את השאלה שלך גם בפורום השכן ("רפואה סינית"), אולי תוכלי לקבל שם עוד טיפים והמלצות בראיה הסינית, והכוונות למטפלים ברפואה סינית באזור מגורייך. חשוב למצוא מטפל/ת טוב/ה שיוכל להשקיע זמן בתשאול עומק והבנת שורש הבעיה (בעניין זה פחות מומלץ להגיע לטיפול דרך קופת חולים, למרות שיש שם מטפלים טובים, אין להם תמיד את הזמן לביצוע תשאול כמו שצריך). אני חושב ששילוב של דיקור ותזונה בשילוב צמחי מרפא סיניים יכולים לעזור בבעיה, כמובן שאין משהו שעוזר לכולם וב100% אבל בהחלט שווה את הניסיון. שיהיה בהצלחה, ברק.

0 אור 0

New member
../images/Emo9.gif איך אני תמיד שוכחת אותך?

אתה צריך לארגן מפגש פורום, ואז נזכור

0 אור 0

New member
העניין הוא שאם יש דלקת אז יש חידקים

ויש תוצאות בבדיקות, אם יש פטריה שנותנת אותם סימפטומים של דלקת - זה גם משהו שמתגלה בבדיקות, מכיוון שאין לך שום תוצאות בבדיקות, אז צריך ללכת בשני הערוצים: א. לוודא שאכן נעשו כל הבדיקות כמו שצריך (האם הרופאים שבדקו אותך מודעים לכך שיש זיהום פטרייתי שיכול לגרום לאותה תופעה של צריבה במתן שתן, ומחמיר והולך כל פעם שלוקחים אנטיביוטיקה?) ב. להגיע לטיפול, ולא כל כך חשוב באיזו שיטה את מתחילה. לי הרפלקסולוגיה עזרה בהמון דברים, מכירה אנשים שנעשרו ברפואה סינית, אחרים שנשבעים בהומאופתיה, וסופו של דבר חשוב המטפל הטוב ופחות השיטה. לצערי לא מכירה מישהו ביבנה, תנסי אולי לשאול שכנים ומכרים אם נעזרו במישהו מתחום הרפואה המשלימה, ואני מצטרפת לעצה מעלי שלא כדאי בקופת חולים

יעל ND

New member
שלום מעיין

מצטערת לשמוע על סבלך. לדעתי, שיטות שונות ברפואה משלימה יכולות לעזור לך: גם צמחי מרפא, גם טיפול במיצים ותוספים, גם דיקור על סוגיו... עם זאת, מאחר ובעייתך כבר בעיה כרונית (נמשכת 4 שנים!), את צריכה להבין, שטיפול יהיה ממושך.

hal767

New member
מהכתוב אני מבין שאין אבחון לדלקת.

אם כך הוא אז כנראה את נמצאת בשלב שלפני. בשלב זה עדיין אין נזקים, אבל הוא מאד מציק. אם מבנה דרכי השתן הוא תקין, וזה ניתן לאיבחון, אז סביר שהגורם הוא פנימי וקשור לתזונה לא טובה, לצריכת תרופות ועוד. אינני קובע דבר כי אינני מכיר אותך, אבל באופן כללי סילוק גורם הבעיה בשילוב עם תזונה טבעית מתאימה עשויים לפתור את הבעיה. אני לא בעד שימוש בפתרונות קסם שעוסקים בסימפטומים ומתעלמים מגורמי הבעיה. גישה טבעית נכונה מאפשרת לגוף להיות הרופא של עצמו, כי רק הוא יכול לרפא את עצמו, ולפתור שורשית את הבעיה.

למעלה