דליק הוא מדליק!

דליק הוא מדליק!

או שלא מה הקטע שלו עם פרסום בכלל ומה לעזעזל הפרסומות של הדגים שהוא טועה? מי מה מתי ? לא ידעתי שהוא מפרסם דגים למה הוא אמר את זה אתם יודעים? ולמה הפרסומת נקטעת באמצע ככה בלי איזה לוגו או משהו כמו שאנחנו רגילים? האם יש פרסומות מתוכננות? מה הקטע של הדגים - תבעו אותו או שהדגים הטביעו אותו?? לא מובן מוזר עיזרו לילד למצוא את הפיתרון בחידה השבועית לילד!

רעם 23

New member
לא מדליק בכלל- הסבר

דליק לא מדליק בכלל. הפרסומת החדשה בכיכובו היא עוד שלב במלחמה הבלתי פוסקת בין ארגוני איכות הסביבה לבין מגדלי הדגים בים סוף. כזכור דליק הוא מפרסם בלתי נלאה (ודי בלהזכיר את מרמריס וקטניה מלפני כמעט עשור ואת "סמבוכול, לא סמבוסק" האחרון) שמייצג איזושהי אמינות, נחמדות ופניה אישית. דליק כנראה קיבל סכום כסף מכובד עבור הפרסום, כיוון שהיה ידוע בהיותו "ירוק" והתנגדותו לכלובי הדגים באילת הפוגעים באיזון החיים התת מימים ובאלמוגים בעיקר. הסרטון הוא תדמיתי בלבד ומכוון לדעת קהל/דעת בעלי הדעה בלבד, לכן לא תמצא לוגו או סלוגן כלשהם. האמת- מהלך חכם ביותר. למה למכור מלחמה קיומית עקובה מדם (ודגים), כשאפשר למכור סרט טבע חביב עם דוד דליק.

yos3221

New member
לא רק שלא מדליק אלא סתם

אידיוט בעבר הוא טען שהבריכות מזיגות לשמורת הטבע - אבל היום הוא טוען שזה עדיין לא הוכח מחקרית (כי הוא קיבל הרבה כסף על זה) לא אמין ולא מקצועי...ג. יפית - מאחורייך

aditals

New member
גם לא מדליק, גם כורת את הענף...

מי יאמין יותר ל"בחירה של דליק" אם דליק החמוד טועה לפעמים? בעוד חצי שנה הוא יגיד: "פעם חשבתי שסמבוכול טוב לצינון. מסתבר שטעיתי..." ג. יפית לעולם לא תודה בטעות. דליק, שרפת את עצמך

דליק לא קיבל כסף על הקמפיין

אין לי כוונה להיכנס לוכוח סביב כלובי הדגים, מה שאני כן מאמין הוא שדליק יצא לקמפיין בהתנדבות מכיוון שהרגיש שהוא עשה עוול ציבורי בעבר. למה אני מאמין לו? תיכנסו לפורום איכות הסביבה של ynet שם התארח דליק ותקראו את כל הדיונים שהולכים שם. יותר מזה, אני חושב שדליק יודע שכמו שנכתב פה, התשדיר הזה עושה לו נזק תדמיתי, כי בפעם הביאה שהוא ימליץ על משהו, אנשים יחשבו שאולי הוא שוב "טועה". ואף על פי כן, הוא לא נרתע ויצא בכזה קמפיין. אולי כי מצפונו הציק לו. אני מחזיק ממנו על תום ליבו ויושרו המקצועי.

yos3221

New member
מאיפה הבאת את זה?

הוא אמר שהוא לא קיבל כסף? אולי הוא שוב "טועה"?

נכנסת ללינק?

אתה עושה רושם של בן אדם רציני. תיכנס ללינק שצירפתי ב-ynet, תקרא את כל הדיון הארוך בפורום, תראה באיזה להט ועומק הוא מנסה להוכיח את עמדתו ואחרי כן תגיד אם אתה חושב שהוא קיבל כסף ועכשיו הוא מנסה להצדיק את זה או שהוא באמת פועל מתום לב. אני בדרך כלל מאוד ציני וחשדן ואני מאמין לו. אתה לא חייב לקבל את עמדתי, אבל לפחות תעשה קצת שיעורי בית כדי שלא תקבע עמדה סתם מתחושות בטן.

yos3221

New member
בוא תבין משהו -

אין לו ברירה אלא להוכיח את עמדתו - כי הוא עשה טעות כפולה: א. פרסם את חוות הדגים ב. הודה שטעה יש כאן כשל לוגי פנימי - שמאלץ את האידיוט החביב הזה להגן על עמדתו בלהט...כי אין לו ברירה!!! ולא כי לא קיבל כסף. הרבה אנשים שמקבלים כסף על משהו שהם לא באמת מאמינים בו - מנסים להפחית את הדיסוננס שנוצר אצלם - באמצעות ווכחנות ותו לא. אתה עושה רושם של אדם רציני מירן - אבל אולי לא כ"כ מבין בפסיכולוגיה...

yos3221

New member
אגב - משרד הפרסום שהוציא תחת

ידיו את הזוועה הזו נקרא שיר שפיצר אולי גם הם לא קיבלו כסף???? או שטעיתי....

צימט

New member
ד. ווליניץ

מה לא שמעתם על ד.ווליניץ התשובה הגברית לג. יפית ? בקרוב גם יופיע הכלב שלו ע.רקסי במדור צרכנות לבעלי חיים. הדגים האלה מרחבנים את המעט שנשאר מאילת, ולא נשאר הרבה. העיקר שדליק טעה ותיקן את דרכו

shiri33

New member
לא מדליק בכלל

אולי הוא פעם התנגד ועכשיו לא -- כי עכשיו הדגים האלה משלמים לו?

למעלה