דלוק על מישהי . . .

דלוק על מישהי . . .

היי, רציתי להתייעץ איתכם באיזה נושא. אני דלוק על מישהי ולפני שאני גורם לקשר הזה להתפתח אני רוצה לדעת אם יש מצב וזה הדדי. הבעיה היא שאותו בחורה שעלייה אני דלוק היא מסורתית דתיה, ואני ממש לא. ואין לי מושג אם בכלל מותר שיהיה לה חבר ואם היא בכלל מעונינת בחבר.

sh53

New member
היי מלאך

תמיד שווה לנסות ולא להרגיש שיכלנו להשיג משהו ולא השגנו כי התביישנו או פחדנו. גם בחורות מסורתיות יוצאות עם בנים, חלק מוכנות לצאת עם חילוניים וחלק לא. תצטרך לשאול אותה, אם זה שאתה חילוני מפריע לה או לא, רק היא יודעת את התשובה לכך. אם מפריע לך אורח חייה, שאני מניחה שמדובר בלא לנסוע בשבת, לא לאכול איפה שרוצים (רק במקומות כשרים), לא לצאת ביום שישי, ועוד דברים (אי אפשר לסכם את הדת ב- 2-3 משפטים). אם יש לה חבר, אם היא מעוניינת בלצאת עם מישהו, אם היא מעוניינת לצאת איתך - רק לה התשובות לכך.

תודה ../images/Emo9.gif

אני פשוט קצת ביישן ואין לי מושג כאילו יש לי פחות או יותר אומץ להתחיל עם בחורה אבל לא עם מסורתית מהחשש שהיא תדחה אותי בגלל היותה מסורתית. יש לציין שאנחנו ידידים טובים.

De-Panther

New member
מתחילים עם מישהי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מסורתית כמו שמתחילים עם מישהי חילונית אין הבדל מהבחינה הזו

אני מאושר ../images/Emo9.gif יש לי סוף סוף ....

ידידה ממש ממש ממש ממש טובה אחרי 4 שנים שחשבתי שהידידה הקודמת היתה טובה, והנה הגיעה מישהי, וווואאוווו, היא פשוט עברה אותה, שני אם את קוראת את זה, רציתי למסור לך שאני חולה עלייך
מקדיש לך את השיר: "לא קל" של היהודים, סתם כי אני חולה על השיר הזה, ואני חולה עלייך. רק רציתי לשתף את כולכם עד כמה אני מאושר.

sh53

New member
../images/Emo9.gif כיף לשמוע - ../images/Emo50.gif עם הידידה

למעלה