דלארס..סוף סוף..

ron551

New member
דלארס..סוף סוף..

סוף סוף דלארס עם אלבום כפול בהופעה חיה .. שמעתי נהנתי מאוד מומלץ בחום האלבום..

merakli

New member
ron551 האם אפשר לרכוש ../images/Emo92.gif

את הדיסק בארץ?ואם כן היכן? בתודה

מרקו ואמואקרי

תגידו יכול להיות שחברת התקליטים טעתה שכתבה על הדיסק החדש מרקו ואמואקרי ולא סטליוס ואמואקרי.או שמרקו עצמו פנה למשרד הפנים לשנות את שמו?לא לא יכול להיות כי משרד הפנים שובת בזמן האחרון.למה אני שואל כי מי ששמע היום את התכנית של פרנס שבה הוא הציג את הדיסק הוא קרא למרקו סטליוס. אז יכול להיות שכולנו טועים והוא צודק?טוב ברור לכולכם שסתם צחקתי.משמיעה של כמה שירים זה צריך להיות אחלה דיסק אין ספק שדאלארס יודע לתת כבוד לאבות המיסדים.בועז

orna44

New member
בועז, זה יותר ממשמח

לשמוע את זה ממך. ביקשתי שישלחו לי את הדיסק וכאשר יגיע ל-inbox שלי - אשמח לשלוח לך.

אני מאד אשמח

משום מה יש מי שחושב שיש לי משהוא נגד דאלארס.יכול להיות לי משהוא נגד דעותיו הפרו פלסטינאיות. שהם בטוח לא שמעו עליו מעולם לא קונים דיסקים שלו ולא יהיו מעולם בהופעותיו.אבל בתור מבצע אין ספק שהוא מהטובים שיש היו לי השגות לגבי הדיסק הקודם שלו עם מרינלה שנשמע לי קצת רדוד אבל גם לגדולים ביותר יש נפילות אני מאד אשמח לקבל עותק מהדיסק.אני גם נורא רוצה להתחבר לסטרמלוד ואז אני בטוח יפתח בפני עולם יותר גדול. תודה. בועז

orna44

New member
אכן, ה-Streamload פותח עולם

חדש. לאט לאט אני מתידדת גם עם ה- greekforum ולומדת לחפש (ולשם שינוי גם למצוא) דברים שאני רוצה. אין ספק שמדובר בכלי שמאפשר לך מצד אחד להגיע בכלל לחומרים (כי קשה מאוד להשיג בארץ) וגם למנוע חור אדיר בכיס. תודה לכל מי שלימד אותי ופתח בפני את האפשרויות האלה.

yam1000

New member
אין כמוך ידידי......

אולי סטליוס הוא אח או דוד או בן דוד של מרקוס וומוואקאריס מי יודע סת....ם להזכירך-agnos de filaמבוצע על ידי--אנגלוס דיוניסיו ודימיטרי קונדולאזוס בדקתי את הענין מאחר מאחר והשיר היפה הזה כלול אצלי ברפרטואר -ואני שר אותו בהופעותי שבוע טוב ודש לאשה מעבדך הנאמן ...צביקה

צביקה חשבתי ש.........

ימי העבדים עברו מן העולם מה זה המושג עבדך הנאמן ביננו.בכל זאת תודה רבה על שטרחת למצוא לי את המבצעים כי פניתי פה לכמה אנשים ואיש מהם לא מכיר את השיר אולי עכשיו נצליח למצוא אותו ואולי גם נכניס אותו לאיזה קישור לטובת כל חברי הפורום דואט יפיפה של שני הזמרים הנ"ל.בזמנו כאשר דורון ופטרוס גרוניס היו מתחלפים בינהם בטרנטולה הם היו שרים אותו בביצוע חבל על הזמן.שבוע טוב לך ידידי.בועז

yam1000

New member
בועז ידידי.....

אם לא תצליח למצוא את השיר יש לי אותו בקלטת אם תרצה אני אקליט לך אותו ואביא לך אותו לברמו.....בעוד שבועיים בשבוע הבא אני לא בא כי אני עובד להתראות בשמחות עבדך הנאמן..סת....ם צביקה

merakli

New member
בועז ידידי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

נכון ל"זקן"קראו
מרקו/ס אך ייתכן שסטליוס זה שם אחד הבנים כי הם ממשיכים את פועלו.ואם אנני טועה לפני מספר שנים מצאו מספר לא קטן של שירים ש המאסטרו כתב "למגירה"הם פירסמו וזכו להצלחה רבה. כמו כן עם כל התקלקלותו של פרנס קשה להאמין שהוא יישגה בצורה גסה כ"כ

מה לעשות אני תמיד מקליט אותו

ואז שאין לי משהוא מעניין לשמוע ברכב אני שם את הקלטת של התכנית ושומע.אז דבר ראשון גם לי נדמה שלומואקריס יש בן שנקרא סטליוס אבל פרנס לא התכוון אליו כי הוא דיבר על הדיסק מחווה למרקו.דבר שני אספר לך עוד סיפור מסיפורי פרנס.לפני מספר שבועות הוא דיבר על שיר של ציצאניס שנקרא "האוניה הגיעה מפרס"על אוניה שהגיעה לנמל פיראוס ועליה 7 טון חשיש מפרס והוא אמר כך.בחורף של שנת 1973 יצאה מפרס אוניה שעברה בתעלת סואץ והגיעה לפיראוס ושם נתגלו עליה 7 טון חשיש.בוא נחדד בחורף של שנת 1973 היתה לצערנו מלחמת יום כיפור ובקרבת תעלת סואץ היו הקרבות הקשים ביותר אז ברור ששום אוניה לא עברה שם.נחדד עוד תעלת סואץ נחסמה ע"י המצרים ביוני 1967 ונפתחה שוב לאחר חתימת הסכם השלום להערכתי בשנת 1980.לאחר מכן בתרגום לשיר שנעשה ע"י אתי אשקלוני נאמר שהאוניה עברה בתעלת קורינטוס אז אם מספרים למאזינים סיפור צריך להקפיד לדייק בעובדות.אני בטוח שדוברי היוונית שביננו מתפקעים כל פעם מצחוק מהחרטות שמאכילים אותנו רק לא נעים להם לתקן כל הזמן.ערב טוב.בועז

the greek

New member
אכן

סטליוס וואמבקאריס הוא בנו של. כיום הוא מלחין ובוזוקאי. הוא למד מאביו את הנגינה, ובצעירותו הסתובב איתו בכל אותם מקום בהם ניגן. רצוי לציין שהאבא במרבית חייו היהכמעת אלמוני וכמעט לעולם לא ניגן באותם מקומות INים של ימי הרמבטיקו. רק בשלבים מאוחרים יותר הוא "התגלה".

F a d i

New member
שלום לכם..יופי של שרשור+שאלה

כמו שד'ה גריק אמר מארקוס היה אלמוני... מה ששמעתי השבוע שהוא התגלה בגלל ובזכות גריגוריס ביתי'קותסיס שחידש כמה משיריו..(וגם "יאניס פולופולוס" חידש את "הפרנקוסיריאני"..וזה עזר) זה נכון?,מדויק?! מי יכול להוסיף מידע לזה?! ולדעתי זו הגדולה והחשיבות של הדיסק הכפול הזה...שהוא נותן לדור של היום מבט הרבה שנים אחורה..לאחד האומנים החשובים של יוון..שאנשים היום נוטים לשכוח.. לילה טוב..

merakli

New member
../images/Emo41.gifשמו המקורי של השיר ידידי י בועז

ו the greekאם אנני טועה THI VAPORI THIN PERSIA

למעלה