דכדוך

דכדוך

לחברי הפורום היקרים! מה קורה לכם? מה הדכאון הזה? אתמול אף אחד לא כתב כלום, נכון אין מצב רוח כאשר אחינו מהצפון במקלטים מזה שבוע וסכנת חיים לצאת החוצה , אז אין חשק לכתוב, כי הכל מתגמד לעומת הסבל הנורא. אך עם ישראל ניחן באופי של עקשנות " הן עם קשה עורף אנו" " עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב" . דווקא בימים טרופים אלה עלינו לשנס מתנים ולחיות ,כן לחיות כרגיל , כי אם נראה דכדוך, עצבות,פחד , ודכאון . הדבר יחליש את עמידתינו הכוללת. לבנו עם עם הסובלים וכולנו תפלה לבורא עולם שיעביר מעלינו גזרה זו. אללה יפרג'ה עלינה ועל כל עם ישראל .אמן. יוסיסיסי

סועד

New member
דכדוך

יוסי שלום. אכן אין לנו מצב רוח וכל עניין הפורום בשבילי בכל אופן זה דבר של כיף ושמחה. גם אני שמתי לב לכך שהחברים ממש לא מתפקדים, וכל אחד מסיבותיו. נקווה לימים טובים יותר ואינשאללה אללה יפרגה עלינה ונצא מכל המצב המלחמתי שיודעים איך זה מתחיל אך אף אחד לא יודע איך זה נגמר. בברכה סועד.

סורה חושך

לסועד היקרה נכון קשה לכולנו , אך אל לנו לשדר רוח נכאים ,יש לנו את צהל , ולא יוכלו לעשות לנו פרהוד נוסף, אני תליתי את דגל ישראל מחדש וגם על האוטו, אנחנו מארחים משפחה מהצפון ומשדר מסביבי שהכל בשליטה, וגם אם חלילה זה יגיע למרכז אני מוכן ולא שיניתי כמעט את שיגרת חיי. כמובן מלא דאגה אבל לזה כבר התרגלנו. אתמול ראיתי בטלביזיה אדם יושב על ספסל רגל על רגל בגן ציבורי מעשן להנאתו כאשר מסביבו רעש צופרי האזעקה , ולא איכפת לו. אח''כ חשבתי אולי הוא חרש? אבל הוא ענה למראינת בנינוחות מפליאה. אני מאחל לכל עם ישראל הלמוד נסיונות כל ימי חיו שתחלוף מעלינו העננה הזאת ויבא לציון גואל.אמן יוסי

סועד

New member
תודה על העידוד.

יאללה בואו נחזור לפתגמים. מי שרוצה יתרגם נא את הפתגם הבא: "מה טארה טירון ותרתאפע אילה כמה טארה וואקע." וזה מכוון לנאסראללה. אז מי שיודע לתרגם מוזמן. בברכה סועד. ואגב איפה חברינו לפורום, בנת אל ראפידיין ומר יהודה (פנטומימה) ?

א ש ר ת

New member
סועד היקרה תרגום הפתגם, אין הציפור

אשר עפה והמריאה אלא כפי שהתרוממה , נפלה.הכוונה שאסור להשתחצן ולתגאות כי בסופו של דבר תבוא הנפילה ما طا ر طير وارتفع إلا كما طا ر وقع. בברכה אשרת

לאושרת נשמה, שבת שלום ,תגובה,

אשרת שבת שלום, את צודקת במליון אחוז, משי משתחצן, בטוח אחרי זה תבוא הנפילה , קראתי את זה גם בערבית, נורא מצא חן בעיני, הפתגם מאוד מתאים, בברכה מונירה האחת, בריאות, אושר, ונחת, נתפלל לאנשי הצפון, אמן ואמן,

א ש ר ת

New member
../images/Emo51.gifלך מונירה על כל האיחולים

הלבבים ומאחלת לך באותה מידה ואפילו יותר, שבת שלום

../images/Emo51.gif גם לך נשמה נשמה,

שבת שלום לך ושבוע טוב ושקט לאנשי הצפון, אם אני לא טועה את מתקנת לי גם את הכתב בערבית, אם כן אני מאוד מודה לך על זה, אני מאוד מעריכה, זה בסדר גמור מצדי, בראות, אושר, ושלווה בחיים שאנחנו נמצאים בו, יהיה בסדר אני מאוד מקווה,

למעלה