דכדוך

• פותח הנושא ami12
  • פורסם בתאריך

ami12

New member
דכדוך../images/Emo4.gif

עינת שלום. שמי עמי אבן חיים, תאריך לידה:6.6.66 לאחרונה, אני נתקף בדכדוך המשפיע גם על הילדים. בדר"כ אני "נורמלי" ולא עצבן. מה עובר עלי? אני כבר בעצמי משתגע? ולא יודע מה הסיבה. תודה רבה

עינת

New member
עמי

מעניין אך בדיוק לפני מספר דקות נתתי תשובה באותה רוח לשואל אחר כאן. אתה בשנה ולכן הכל כל כך קשה. זו השנה הקשה ביותר בסבב השנים,שנה מבולבלת,מבלבלת ומעורפלת. אתה חש צורך עז להתבודד,קשיים בנשואים (או בכל שותפות אחרת), מריבות ומחלוקות. זו שנה בה יש לך נטיה חזקה לבקורתיות קיצונית.יתכן כי יש תביעות משפטיות ועליך להזהר ממקרי גנבה וערמומיות נגדך. המנע משתיית אלכהול ונטילת תרופות כיוון שיש נטיה חזקה להתמכרות כדי לברוח מהקושי. השתדל לשמור על נוהל תקין ושגרתי בחיי היום יום ותזכור ששנה זו תעבור ויגיעו ימים טובים יותר.

ami12

New member
לדעת../images/Emo163.gif

עינת שוב שלום. תודה רבה על הכל. שאלתי היא: איך אפשר לדעת מתי מגיעה השנה הקשה כ"כ? האם כל אחד יכול לעשות חישוב קטן ולדעת, כדי לדעת להיות חזקים ולא ליפול (הנפילה יכולה להיות די קשה) תודה, תודה

ami12

New member
ועוד משהוא קטן...

בעצם.. מתי שנה קשה מתחילה והכי חשוב מתי היא מסתיימת???

עינת

New member
עמי

אם תעשה חיפוש בפורום (עי"מנוע החיפוש) על פי תוכן - שנה אישית תוכל לקרוא הסבר מפורט לחישוב,שם גם תקבל תשובה לגבי ממתי עד מתי מחושבת השנה. אם תזדקק להסברים נוספים אני כאן

למעלה