דכאון??????..

דכאון??????..

טוב אני הולכת לבלבל לכם קצת את המוח אבל תסבלו את זה... בדוגרי התקופה הזאת אמורה להיות התקופה הכי מאושרת בחיים שלי (טפו טפו טפו בלי עין הרע). בביצפר יש לי חיים קלים כולם פתאום נורא הלכו לקראתי (מי שאמור לדעת יודע על מה אני מדברת) חברים יש לי לא יודעת אם אמיתיים אבל יש ונפגשים וצוחקים מדי פעם והכל כאילו טוב. אז מה חסר לי לעזאזל? למה מוזר לי שאני מרגישה טוב פתאום? למה עדיין חלק מתוכי בוכה? למה אני עדיין מרגישה לבד? למה כל פעם שאני רק מגיעה הביתה יש לי חשק לעוף ממנו שוב? למה יש לי חשק לעוף מכאן? ולא לשמיים חס וחסה עברתי את זה אני מקווה.... אם מישהו יוכל לענות לי על כל השאלות האלו, יבורך (נהייתי דוסית...חח סתם) אוהבת, אורלי.

ג ל י

New member
טוב אורלי תכנסי,,,,,,,,

קודם כל זה טוב שבבצפר יש לך חיים קלים כי יש מלא נערים ונערות שסובלים בכל יום שהם הולכים לבצפר. את צרכה לבדוק עם עצמך למה בכל פעם שאת מגיעה הביתה מתחשק לך לעוף אולי יש בעיות בבית למשל עם ההורים לפי דעתי כל פעם שאת מרגישה לבד צלצלי לחברה טובה ותקפצי אליה או שתלכי למקום ציבורי ותמיד את יכולה לשמוע את אחד הדיסקים של אביב לי זה תמיד משפר את ההרגשה מקווה שעזרתי גלי

גלי כנסי ובעצם כולם

ככה, בביצפר יש לי חיים קלים נכון, אבל בעצם בשביל מה אני קמה בבוקר? בשביל ללמוד שעתיים שלוש לשבת בספרייה שעה ולחזור הביתה? חבל לי על הזמן... החיים מתבזבזים לי... בקשר לחברות... נמאס לי להיות זאת שמתקשרת כל הזמן פשוט נמאס. או שלחברות אין שיחות יוצאות או שהן סתם לא מתקשרות בתירוץ של מבחנים. הפעם האחרונה שהיתה אצלי חברה היתה שנה שעברה... כן....מדברת עם לפחות עשרה אנשים כל יום אבל אף אחד מעולם לא ראה את הבית שלי...חוץ מאנשים בכיתה שזה היה לפני שלוש שנים בערך.... אבל אולי אני סתם משלה את עצמי שטוב לי.....אולי זו סתם אשליה ואולי באמת טוב לי לא יודעת........ גם לא יודעת מי חבר שלי ומי לא....בעצם מה אני מדברת אני יודעת.... למרות שנפגשתי עם רובם כמה וכמה פעמים רובם חברים וירטואלים.... טוב זה יכול להמשך לנצח וזה יכול להגמר עכשיו ועדיף שזה יגמר עכשיו. אוהבת, אורלי.

ג ל י

New member
אורלי-

כולנו קמים בבוקר בשביל ללמוד כמה שעות וללכת הביתה ככה זה עד כיתה י"ב ואין מה לעשות אפשר כמובן לנשור אבל מה תוכלי לעשות בלי 12 שנות לימוד? לגבי חברות שלך אם את חושבת שהן חברות לא אמיתיות תמצא לעצמך חברה טובה . לי למשל יש כמה חברות שאני נמצאת איתם בבית ספר וחוץ מזה אין לנו בכלל קשר ויש לי חברות אחרות שלא לומדות יחד איתי ואנחנו כל הזמן נפגשות.ומה רע בחברים וירטואלים?

המפ

לא אמרתי שיש רע בחברים וירטואלים אבל...לא יודעת... הבדידות הזאת נמאסה עלי.... טיפה.. המפ מוקפת חברים ומרגישה לבד.... ובקשר לביצפר...אני רוצה להיות עצמאית...כבר דיי הרבה זמן....למדתי יזמות בביצפר (כן אשכרה כמו כל מקצוע אחר) ומאז זה רק התגבר אצלי... בגלל זה אני חושבת שאני מבזבזת זמן..... אוהבת, אורלי.

למעלה