די!!!!!!!

די!!!!!!!

אני לא אוהב את האופן שבו ההופעות של הדג נחש מתרחשות, לא אוהב את זה שאין גיוון בשיט בפלייליסט! אני לא מבין אם יש ללהקה ארבעים וחמש שירים מאלבומים (בערך, ועוד כמה חיצוניים) למה צריך לשיר את אותם עשרים כל הזמן? למה אני צריך להגיע להופעות של הדג נחש ושהן יהיו מונוטוניות? באמת לא יקרה כלום אם כמה להיטים לא ייכנסו לפלייליסט ובמקומם יגיעו שירים אחרים, קצת גיוון לא יזיק "נהיה מחניק פה בביצה"! הרי מי שמגיע להופעות לא בא רק כדי לשמוע את הלהיטים אלא גם לשמוע את הדג באופן כללי, לשמוע קצת יותר מאת מה שמשמיעים ברדיו, וחבל. בהמשך לכך, אחרי ששמעתי את "בעזרת הג'אם" התמוגגתי על המחשבה של איך הוא יישמע בלייב, ממש בא לי לשמוע שירים כמו "לוטוס", "כל הצ'וצ'ות" או "להתחלק בעיר", אבל נראה לי שנאלץ בהופעה הבאה להסתפק שוב בקליפורניה, הנה אני בא, ובגלל שהם רוצים לקדם את הסינגל הבא, אז גם "איזה כיף". באמת איזה כיף שיש בחירה חופשית, או אישית או מה שזה לא יהיה... בכל מקרה, קצת גיוון לא יזיק, יש כל כך הרבה אמנים שמגוונים ושהדג נחש יכולה ללמוד מהם משהו. ואם כבר באיזה כיף עסקננו, שאלת הסקר עוסקת בשאלה "מה צריך להיות הסינגל הבא", אבל היא חסרה תשובה אחת חשובה "לא צריך להיות עוד סינגל". למה אף אחד לא חושב על זה? למה בדג מתעקשים להוציא חמישה סינגלים מכל אלבום? הרי יותר משניים שלוש שירים אף פעם לא תופסים, מספיק! זה נהיה מגעיל. זהו, הייתי חייב להוציא קצת קיטור

chen2408

New member
מסכימה חלקית

מסכימה לגמרי בנושא הפלייליסט בהופעות. באמת יהיה נחמד לשמוע שירים שהם לא "להיטים". אני מצפה במיוחד ללוטוס. לא מסכימה בנוגע לסינגלים. סינגלים זה פרסום. פרסום זה כסף. אנחנו לא חיים במדינה שבה אתה יכול להוציא סינגל אחד ולעשות ממנו מליונים. כאן אתה חייב לשמור את עצמך בטופ כל הזמן.

SHIKO2000

New member
בתכלס עוד לא היה "סיבוב"

הופעות וכל ההופעות היו מכורות מראש - זה הופעות להיטים נטו - הקהל שם שהוא לא "דגנחש הד" מצפה לשמוע שעה של להיטים - ביום הסטודנט תל אביב זה עבד מצויין. בקשר לסינגלים,אם הם והמנהלים העסקיים שלהם חושבים שזה מה שצריך - זכותם.

ita89

New member
גם די מסכים

בתכלס הייתי בהופעה אחת השנה של הדג והיא הייתה ביום הסטודנט, שבתכלס חצי מהקהל לא הכיר שום שיר חוץ משירת הסטיקר ואת מה נעשה (טוב, בכל זאת סטודנטים :) ). וזה קצת מבאס כי מתי שהם ניגנו את איזה כיף (בפעם הראשונה על הבמה) רק אני וחבר שלי רקדנו כמו מטורפים ושאר הקהל לא הבין מה רוצים ממנו. בהופעות כאלה, תמיד יהיה פלייליסט קבוע, תמיד. גם בהופעות בטלוויזיה (אצל מודי ושות'). נראה לי פשוט צרכים לחכות לסבב הופעות רציני יותר שיתבסס על החומרים של בעזרת הג'אם ושלל הקטעים שלא נכנסו לאלבום.

Funky Giraffe

New member
הדג נחש דווקא נותנים בלא להיטים

בהופעות להיטים עד כמה שאפשר להגיד למשל אף אחד בעיבוד החדש לא כזה שלאגר, גם כוסאמאמק שמגיח פה ושם

הצחקת אותי

קודם כל אף אחד היה הלהיט הכי גדול במכונה ורוב האנשים שבאים להופעות יודעים מה זה "כוסאמאמק כל המנייאק" גם אם הם לא מכירים את הבתים ואפשר לראות את זה לפי התגובות של הקהל. בכל מקרה, גם אם אתה אומר שזה לא להיט, למה אני צריך לשמוע את כל אותם השירים כל הזמן לעזאזל? לא יודע אם בא לי ללכת להופעה של הדג

Funky Giraffe

New member
אף אחד? הכי גדול?

צר לי לספר לך שלא מוותר צעד 3 שבועות מקום ראשון בגלגל"צ והכניס לשוק את כל התל אביבים המאגניבים... וגם אני מתבאס מזה שכל הזמן יש את אותם השירים בהופעות הגדולות לך תראה הופעה במעבדה, בצוללת, מה אתה מקטר?

אמממממ לא

ראיתי גם הופעות ארוכות של הדג נחש ואין שום שינוי, אותם הלהיטים פלוס איזה שיר שניים מחומר מקומי (עכשיו אולי יכניסו עוד שיר אחד מהחדש). ואני לא מדבר על הופעות של 6 שירים אלא גם על הופעות של שעה וחצי (שלא נדבר על הופעות "במעבדה בצוללת וכו'"... ודי לחשוב שבגלל שלא מוותר היה באיזה מצעד שבוע שבועיים הוא היה יותר להיט, וגם אם כן זה לא רלוונטי. אף אחד נחשב להיט ביחס לאלבום הזה כי הוא יצר הד גדול מאוד.

Funky Giraffe

New member
נ.ב. עד הזמן האחרון לא היו חזרות

על חומר מהדיסק שהוא לא להיט... אז להרגע

אבל הם ניגנו בדיוק את ה"סינגלים"

כי הרי לא היה מקום לעוד שירים מהאלבום כי צריך לנגן את כל הסינגלים שאי פעם הוצאנו אחרי 2002

Da Fish Snake

New member
צודק... אבל בכל זאת...

לא כל מי שבא להופעות בא בשביל לשמוע שירים פחות מוכרים של הדג... חלק מהתפקיד של ההופעות הוא קידום מכירות האלבומים.... ואני מכיר כמה חברים שלי שבכלל מעדיפים לשמוע ת'להיטים המוכרים מאשר חומרים שהם לא מכירים... אבל צודק... חבל
למרות שבכל הופעה שהייתי שמעתי גם משהו שלא היה בהופעות הקודמות...

מה?

זו גישה מעפנה ללהקה, הייתי מוותר אם היה מדובר בלהקה מתחילה, אבל בחייאת, מי לא מכיר את הדג נחש? אנשים באים להופעות כדי להרחיב את הידיעה, כדי לשמוע דברים מעניינים. בשביל לשמוע את השירים המוכרים אני יכול לפתוח את הרדיו, קצת לזפזפ, קצת לחכות, ואם אין לי כוח אז לשים את הדיסק.

Funky Giraffe

New member
יואב

בהופעות מסחריות של 6-8 שירים צריך לשווק אלבום, צריך לשווק הופעות בנות 20 שירים, זה רק טעימה מהמופע וטעימה מהאלבום... אין מה לעשות. אלה הכללים של המשחק... גם אם אנחנו נאהב אותם וגם אם לא... כמו שפעם אמר לי מישהו מהפורום הזה שהוא קצת יותר מהמנוסים בעסקי ההופעות ש"אני רוצה מהדג דברים שהם לא כל כך יכולים לתת לי" בעניין של הופעות וליין אפים של הופעות...

The first dawn

New member
אם אפשר להגיב..

אני לא כל כך מסכימה עם מה שאתה אומר ואני יסביר למה עד עכשיו כל ההופעות שהיו מאז ש"בעזרת הג'אם" יצא היו הופעות סטודנטים ועוד לא ממש התחיל סיבוב ההופעות של הדיסק. בהופעות של ימי סטודנטים אין מה לעשות הלהקה צריכה לשיר שירים שכולם מכירים ואוהבים . אני חייבת לציין שגם ההופעה ביום הסטודנט בת"א וגם ההופעה שלשום באילת היו הופעות מאגניבות לאללה והאנרגיות שהיו שם לא נופלות מהופעות בבארבי וכאלה .. אני מניחה שרבים מכאן רוצים לשמוע חומרים חדשים בלייב אבל אין מה להתעצבן ולשלול כי אני בטוחה שהלהקה פי מיליון רוצה להופיע בפניכם עם שירים חדשים ולראות איך אתם מגיבים לתינוק החדש הזה שנקרא "בעזרת הג'אם".. צריך פשוט להתאפק ולחכות להופעת הבכורה של הדיסק ותאמינו לי שאתם לא תתאכזבו (-: שחר.

למעלה