די

leeloo

New member
די

כהרגלי המאוד מגונה, יש לי בעוד ימים מתכונת במתמטיקה, אבל אני לא לומדת. למה? לא בא לי. אין לי כוח וכו`. כשהייתה תקופת המבחנים במתמטיקה, אז אמרתי לעצמי, טוב אל תלמדי ממש, ממילא זה מבחנים שהביה``ס מחבר והם לא כל-כך קשים, ותמיד קיבלתי בים 95-100. ותמיד כשאמרתי את זה לעצמי, חשבתי טוב, לפני המתכונת אני אלמד רציני. כי מתכונת זה דבר רציני. כידוע. אבל הנה, יש מתכונת, ואני לא לומדת. יש מחר ללמוד, נתחיל מחר. ממש כמו סיגריות- מחר נספיק לעשן. ודי! נמאס לי מהקולות רקע האלה שבמצפון שלי שאומרים לי שאני צריכה ללמוד כי זה מתכונת. אבל מה אני אעשה!? אין לי כוח! אני שונאת ללמוד למבחנים! זה משעמם מידי או מלחיץ מידי (במקרה שאני רואה פתאום חומר חדש שלא הקשבתי בזמן שהוא נלמד בכיתה). אז פתרתי איזה 30 תרגילים מהמאגר היום, אבל יש לי מן הרגשה כזו שאני צריכה להמשיך ללמוד.. אבל אני רוצה לראות סרטים, אני רוצה לגלוש באינטרנט, אני רוצה פשוט לשבת ולא לעשות כלום. אפשר?! יש לי מתכונת. אנד איי דונט קר... המצב לא טוב. אני צריכה לשכנע את עצמי ללכת וללמוד. אבל זה קשה. אני מקווה שאני אצליח לשכנע את עצמי לשבת על התחת וללמוד כבר כמו שצריך. לילו

N0

New member
באת למקום הנכון...

האמת שממש לא... כל מה שN0 יכול לעשות זה לתת לך עידוד רוחני... אבל אצל N0 הבעיה הזו כבר החמירה יותר מידי, המתכונת האחרונה שלו הייתה בפיזיקה וממש לא היה לו כוח ללמוד, אז הוא לא למד... ומה שיצא מזה זה שN0 החליט לא לגשת לבגרות בפיזיקה הוא לא צריך את זה וגם ככה המגן ידפוק אותו. מה שכן הוא יכול ליעץ לך שתקבעי עם מישהו ללמוד זה יכול לעזור (אבל אנשים כבר לא רוצים ללמוד עם N0 כי הם יודעים שלא יצא להם ללמוד בכלל, נו מה ללמוד שיש עכשיו משהו בטלויזיה ?) אז זהו (ועכשיו בטון מרגש של מישהו שחושב שהוא יודע יותר טוב וקשה להתעלם ממנו) כדאי שתתפסי את עצמך בידיים כי אני הייתי שם, אני הייתי במצבך, אני נפלתי אבל ממך אולי יכול לצאת עוד משהו... ;-) N0 :cool:

Super giRl

New member
אני כ``כ באותו מצב....

רק שאצלי זה בהיסטוריה אני לא יודעת מה לעשות אני פשוט לא מסוגלת לשבת על התחת וללמוד!!!!!!!! ה צ י ל ו ........

עולם קטן

גם אני בחרא בפיזיקה. הברזתי למתכונת ביום חמישי האחרון, וכמובן שיכנעתי את עצמי שאת הבגרות אני אעשה - - נראה מה יהיה... (לא צריך, בעצם, כי אני יודע מה יהיה.) זה לא אכזרי שכלכך מעט זמן וכלכך הרבה התנסויות לא נעימות בלמידה והיבחנות עומדות בינינו לבין החופש הגדול? shine on

למעלה