די!!!!!!

giladk7

New member
חכו שיהיה פה הקניון אתם

רק תחלמו לגור בנוה נאמן. חוץ מזה שמצדי לגור בחור כמו נוה נאמן עם אנשים כאלה ולא עם סנובים בגרין פארק וקומות כאלה שלא רואים תשכנים שלהם בגלל הגדר הגבוהה

Silver Surfer

New member
לפחות ב"גרין פארק"

לא הכל איזור תעשיה מסריח! כל הזמן שעוברים שם יש עשן מגעיל, סתם איזור תעשיה. מגיע לך ולבני שאתם גרים שם ושתחנקו שם למוות. מוהאהאהאה.

La Gamba

New member
עם אף כזה

מי צריך סיגריות (אל תנסו לפענח את זה) למקרה שלא שמת לב, זה אזור תעשייה נקי, כלומר, אין שם תנורים, משרפות, ארובות וכו'. משמע- אין שם עשן. אין שם אש

אבל בני כמו שגלעד ציין יש ריח...

מהמפעל לוופלות! ומה אם מישהו אלרגי לוופלות? זה יכול להרוג אותו! במילים אחרות אזורי תעשייה לא צריכים להיות כל כך קרובים לעיר! זה למה זו הייתה טעות לבנות/להקים את נוה נאמן? ומי זה בכלל נוה? ולמה הוא נאמן? שילמו לו או משהו כזה? אה ובני יכול להיות עשן בלי אש....עשן זו תופעת לוואי של שריפה למשל סיגריות יש עשן אין אש רק נייר וטבק נשרף...

arifell

New member
כמו שאמרו לי בצבא

כללי בטיחות כותבים בדם, רק בדם...

arifell

New member
אני אצטט, אתה תבין (אולי)

"ואם מישהו אלרגי לוופלות? זה יכול להרוג אותו!"

מי צריך שכנים?!

בבית הקודם שלי היו לנו שכנים עם בן כזה שמן שאכל לנו את כל האוכל ואם הייתה גדר גדולה הוא לא היה מצליח לעבור ולקחת את האוכל.

giladk7

New member
קנאים

חוץ מזה שהריח היחיד שיש בנוה נאמן ממפעלים זה המפעל של הוופלות וזה ממש לא ריח רע זה אחלה ריח. אני לא נושם עשן תהיה בטוח. ואם בגלל שכן אחד שמן לא תחיה יותר עם שכנים?!

giladk7

New member
כן בטח אתה המלך ואני המלכה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך תחלום חלומות במקום אחר

giladk7

New member
אני מעדיפ שיפוד עם פרגיות יש לך

משהו כזה להציע לי? ולא אני לא חושב שזה יהיה נעים לי בראש

Silver Surfer

New member
ואוו איזה בידור

שיפוד פרגיות - חה חה חה (NOT) הומור מסריח של אנשים מסריחים שגרים באיזור מסריח. לפחות אתם לא כורי פחם אז תתעודדו

giladk7

New member
מה קרה אתה מקנא?

וספר לי בדיחה יותר מצחיקה בוא אני יתקע לך שיפוד לראש הא ממש צחוקים

giladk7

New member
זה לא אני אמרתי

זה החבר שלך אמר אני יתקע לך שיפוד לתוך הראש תקן את זה איך בא לך אבל

למעלה