נמאס! האם אני היחיד כאן, או שיש אחרים, החושבים כמוני, וחושדים בקונייה לאומית להפריד בין נווה נאמן להוד השרון.... שימו לב! אין אף שלט שמציין שנווה נאמן היא חלק מהוד השרון. ובנוסף! נסיעה לנווה נאמן עולה יותר מאשר נסיעה להוד השרון... (אם מגיעים מהצפון)
זה סתם מקום מסריח, לפי דעתי צריך להשמיד אותו יחד עם כל העיר הזאת, אבל את נווה נאמן קודם. מה יש שם בכלל? מפעל קוקה קולה? אני לא שותה קולה, אז מצידי אפשר לזרוק את החור הזה לגיהנום האינסופי.
מה זה למי חשובה נוה נאמן? אני גר שם אני תכף ימצא תדרך הביתה שלך ואז שום גיבור קומיקס לא יעזור לך. ד"א כמו שאמרתי בכניסה לעיר מדרום ליד נוה נאמן איפה שהמפעל של הקוקה קולה רשום על שלט הוד השרון עוד 3 קילומטר תבינו מזה לבד מה זה אומר.
כל מה שהם עושים זה להמציא שירים מפגרים, לשיר את השירים המפגרים, וכשיש בחירות הם שמים שלטים ומחלקים סטיקרים בעד השמאל. עוד משהו, הם קומוניסטים מסריחים, אם היינו בארה"ב היו מוציאים אותם מחוץ לחוק.
נווה נאמן זה סתם מקום שמלא במסוממים וזקנות מרוקאיות. פעם התרמתי שם ובבית אחד אפילו היה אינדאני. אז נווה-נאמן זה מקום לא חשוב ומצידי שפתח-תקווה תכריז עליו בעלות.