די!!!!!!

La Gamba

New member
די!!!!!!

נמאס! האם אני היחיד כאן, או שיש אחרים, החושבים כמוני, וחושדים בקונייה לאומית להפריד בין נווה נאמן להוד השרון.... שימו לב! אין אף שלט שמציין שנווה נאמן היא חלק מהוד השרון. ובנוסף! נסיעה לנווה נאמן עולה יותר מאשר נסיעה להוד השרון... (אם מגיעים מהצפון)

Silver Surfer

New member
למי אכפת מנווה נאמן?

זה סתם מקום מסריח, לפי דעתי צריך להשמיד אותו יחד עם כל העיר הזאת, אבל את נווה נאמן קודם. מה יש שם בכלל? מפעל קוקה קולה? אני לא שותה קולה, אז מצידי אפשר לזרוק את החור הזה לגיהנום האינסופי.

giladk7

New member
גולש כסף רוצה שיהיה לך עסק איתי

מה זה למי חשובה נוה נאמן? אני גר שם אני תכף ימצא תדרך הביתה שלך ואז שום גיבור קומיקס לא יעזור לך. ד"א כמו שאמרתי בכניסה לעיר מדרום ליד נוה נאמן איפה שהמפעל של הקוקה קולה רשום על שלט הוד השרון עוד 3 קילומטר תבינו מזה לבד מה זה אומר.

Silver Surfer

New member
ואוו

אני כ"כ מפחד! וזה שאני קורא קומיקס זה לא אומר שאני מחכה לגיבורי על שיבואו לעזור לי, אני בד"כ נלחם את הקרבות שלי לבד.

Silver Surfer

New member
ועוד משהו

לפחות אני לא גר בחור מסריח כמו נווה נאמן שכשאתה כביכול תבוא לחפש את הבית שלי אתה תאכל ת'לב שאני גר במקום פי מליון יותר נורמאלי מאיפה שאתה גר.

BabyGirl 4 Ever

New member
שאני אבין../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

יש לך בעיות כלשהן???
גם אם כן זה ממש לא מעניין אותי, אתה יכול לקחת את כולן ולדחוף אותן לתחת שלך עם האצבע האמצעית יא חתיחת חרא מסריח! תתחיל להירגע
מפגר
וכמובן אני עדיין אופטימית

giladk7

New member
תודה על התמיכה בייבי גירל

סופ סופ משהו עוזר לי פה להלחם על שמה הטוב של שכונתי. מאיפה את מהנוה נאמן גם?

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

הממ....
אני לא מנווה נאמן אני ממגדיאל
ו....הממ... אני שונאת| ילדים שתופסים יותר מדי מעצמם וחושבים שהם- *אחמ...אחמ.... "מלכי העולם"
עלאק
אני פה כדי לעזור לך להילחם בחוק

giladk7

New member
יאללה אני ואת נסדר

לו תפרצוף מחדש ככה שהוא לא יוכל להגיד שהוא מלך אי פעם?

זה שאת אנרכיסטית ושונאת מלכים...

לא אומר שאת צריכה לזמום קונספירציות נגדם, אני ברצינות חושב שכדי שתפני לפסיכולוגית בקשר לבעיה שלך עם השלטונות...

giladk7

New member
יש לך בעיה עם זה שהיא בנוער העובד

תגיד מי אתה חושב שאתה בדיוק?

giladk7

New member
אם זה מפריע לך אל תסתובב איתם

אני לא אחד מהם אבל הם באמת לא מפריעים לי בחיים למרות שהדעות של רוב החברים בנוער העובד מנוגדות לדעותי. הפעילות שהם עושים חשובה בדר"כ!!!

Silver Surfer

New member
בד"כ לא.

כל מה שהם עושים זה להמציא שירים מפגרים, לשיר את השירים המפגרים, וכשיש בחירות הם שמים שלטים ומחלקים סטיקרים בעד השמאל. עוד משהו, הם קומוניסטים מסריחים, אם היינו בארה"ב היו מוציאים אותם מחוץ לחוק.

giladk7

New member
שמע לא מעניין אותי הדעה שלך עליהם

אתה רוצה שמור אותה לעצמך פשוט תתעלם מהם אם זה מפריע לך או לא יודע מה!!!

אוי בני שתוק כבר

נווה נאמן זה סתם מקום שמלא במסוממים וזקנות מרוקאיות. פעם התרמתי שם ובבית אחד אפילו היה אינדאני. אז נווה-נאמן זה מקום לא חשוב ומצידי שפתח-תקווה תכריז עליו בעלות.

למעלה