די

da2015

New member
די

קשה קשה קשה קשה קשה קשה קשה קשה כל החגים הבודדים האלה. נמאס. מנסה להתעסק בכל מיני דברים כדי לשכוח וכדי לא להרגיש את הבדידות ולא מצליחה. מנסה להתעסק בכל מיני דברים כדי להפריע לפלשבקים לתקוף אותי ולא מצליחה. יו כמה שזה נמאס כבר.
באלוהים שאין לי יותר כוח ורצון ויכולת ועוד אלף ואחד דברים.

אכן קשה מאוד הלבד בחגים

בעלי אופי משפחתי כמו סדר פסח או ראש השנה.
תחושת הבדידות עולה ומתעצמת עקב חיסרון הביחד בערבים כאלה.
מה שצריך לעשות זה לעמוד במצוקה ולקוות לטוב
ולקוות שמחר בבקר נקום עם מרץ מחודש
ובינתיים נלך לישון עם התחושה שמחר יהיה יותר טוב

da2015

New member
האם מישהו יכול להקשיב?

תשובה כזו רק ממחישה לי עד כמה אנשים לא ממש מבינים מהי מצוקה.
לי זה נשמע כמו אסופת סיסמאות שאין בהן ממש.
עכשיו הרבה יותר רע לי.

לי התשובה הזו עזרה

גם אני הייתי די לבד אתמול בערב והרגשתי את תחושת הבדידות נוחתת עלי,
ועזר לי לחשוב על הבוקר שאחרי ובאמת הבוקר השדמש זורחת ויצאתי קצת החוצה והכל נראה נקי ושקט, ואני מרגישה אוירה של חג.

da2015

New member
כן אבל....

שמחה מאוד שהתשובה של יורם עזרה לך. אבל יש כאן איזה פספוס. זה לא להיות לבד בערב חג, זה כל המורכבות של החגים וההקשר להתעללות. לא עוזר לחשוב על הבוקר שאחרי כי גם הבוקר שאחרי הוא אותוה דבר בדיוק. מי שעבר התעללות לאורך כל חופשת החג (וגם החופש הגדול) יכול להבין למה אני מתכוונת. לחלוטין לא מדובר בערב חג בלבד.

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
מזדהה מאוד

אני לא לבד בחג אבל פוחד להיות לבד.
אחותי באה לחג עם האחיינם והביאה אוכל טוב. וחוץ מזה אני מתגורר עם אבי הקשיש כדי לא להיות לבד ולעזור לו בזקנתו.
תנסי לקרוא ספר טוב ולפלשים לעשות משהו מאמנות הקיבוע כמו להסתכל על תמונה היטב שפלש קורה

בודלר

New member
אני מבין אותך.

מי שלא עבר דבר כזה לא מסוגל להבין זה מדויק ולטעמי לא כדי גם לדרוש או לקוות את סתם תתאכזבי עדיף לדבר עם נפגעים אחרים שיכולים להבין אותך , אני באופן אישי מאד מבין אפילו שיש לי משפחה אבל מרגיש כה זר ,קיצור מקווה שתצלחי להתמודד ץ ושהיה רק טוב בברכה נתנאל.

למעלה