די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די ! נמאס לי !
לשמוע על זאת וזאת וזאת שבהריון
ועל ההיא וההיא שילדה
נמאז לי לשקר לעצמי שעם אורח חיים בריא , ספורט ירידה במשקל (בעקבות פוליציסטיות) ודיקור סיני הכל יהיה בסדר
המחשבה על ההורמונים שלקחתי לפני כמה חודשים והפכו אותי לשבר כלי לא עוזבת אותי
כל הציוד תינוקות שיש לי בבית (מהילד הראשון) עומד לו מיותם ומחכה ומחכה
בא לי להעיף הכל לפח ולוותרררררררררררררררררררררררררר
ובעלי לא מבין - מה את עוד פעם בוכה ? (שעתיים בעבודה מתחבאת בשירותים ובוכה כמו ילדה בגן שחטפו לה את הצעצוע והוא לא מבין )
ומצד שני שוקלת שוב הורמונים , ומה אגיד בעבודה ? שאני עצבנית רצח בגלל טיפולים? ואתנפח שוב ואתאכזב שוב , וההורמונים מטריפים אותי , אני לא מסתדרת עם זה
ופשוט די !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל קשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ד"ר עופר גונן

בהמשך לפוסט ההיסטרי שלי ...
איך ד"ר עופר גונן מקבל ? נראה לי שהוא עובד גם בכללית הרצליה וגם פרטי במדיקל סנטר
ראיתי ששעות הקבלה שלו בכללית הרצליה הן לא כל יום , אז איך אפשר להיות מטופלת של רופא שלא נמצא כל יום ? כנ"ל גם לגביי המרפאה הפרטית
אז מי עושה את המעקבים ?
ועוד שאלה , אפשר הסבר על הפרוצדורה של זריקות גונאל ? כי אני כנראה בדרך לשם

אני מטופלת אצל גונן

היי,
אני מטופלת שלו בכללית בהרצליה.
בעקרון אני נפגשת איתו פעם אחת בתחילת הסבב כדי שיגיד לי איך מתחילים.
מאותו הרגע אני עושה את בדיקות הדם והאולטרסאונד בכללית, נותנת את התוצאות לאחיות והן מתקשרות בסביבות השעה 1 עם הוראות ממנו איך להמשיך (שינוי במינון, מתי לבצע שוב בדיקות וכו'). זה דווקא ממש נוח.
השעות שלו נוחות כי הוא מקבל ממש מוקדם בבוקר או מאוחר בערב אז לא צריך לצאת באמצע יום עבודה.
ובכל מקרה זה רק פעם בחודש בערך.
אני קובעת אליו תור מראש למקרה והחודש לא יצליח ואז תמיד יש תור ביום ובשעה שנוחה לה.
שיהיה לך בהצלחה!

ולגבי הגונאל

שכחתי לענות על הגונל - התרופה באה בצורה של עט עם כמות של חומר.
כל יום את מכוונת לכמות שאת צריכה ומזריקה מתחת לפופיק.
זה באמת לא כואב ובכלל לא נורא.
יש סרטונים ביוטיוב שמראים איך להשתמש אבל לדעתי כדאי לעשות את הזריקה הראשונה עם האחיות.
בהצלחה!

עם הגונל, באיזו תדירות

זריקים, ובאיזו תדירות עושים אולטרסאונד ובדיקות דם ?
לי יש נסיון מר עם רופאה אחרת במרפאה אחרת , שחזרו אליי האחיות עם הוראות ממנה , ובדיעבד התברר שהיא התבלבלה ביני ובין מישהי אחרת , ולא הייתי צריכה להגיע (כי ביקשה שאגיע) ומפח הנפש היה גדול , וגם דיי גרמה לי להרגיש רע לגביה , איך היא יכולה להתבלבל? היא לא בודקת למי היא נותנת הוראות ???
הפואנטה שלי היא , אין אצלו פאשלות בתחום הזה ?
הוא מומחה לפריון או רופא נשים ?
תודה רבה על התגובות !!! את עוזרת לי !

למעלה