די!

JamesNox

New member
די!

נמאס לי להיות עצוב. נמאס לי להיות מבואס. בשביל מה יש לי צעצוע בן 24? אני הולך להתקשר אליו ולקבוע מפגש. זהו. רק שתדעו.

אז מה אתה מבואס?

גם אני רוצה צעצוע בן 18 שישעשע אותי. למרות שבא לי בזמן האחרון לנסות סקס עם נשים.

JamesNox

New member
לגבי סקס עם נשים, אני האדם האחרון שיכול ליעץ

אני אוהב אותכן מאד, אבל לא ככה... ובני ביתי מעצבנים אותי עם בעיות בריאותיות.

אין לי ספק שכשאצטרך עצות על איך לענג אישה

אז אתה לא הראשון שתקבל טלפון ממני. איך היה עם הילד?

JamesNox

New member
הי! לא יפה! עשיתי את זה פעם אחת

ולא היו תלונות. למעשה, היא אמרה לי (כמה שנים אח״כ), שהייתי לא רע בכלל. והילד היה, כרגיל, כלי סופג וסתגלתן לכל האגרסיות שלי.

זיון ראשון עם אישה וכבר מזיין לא רע - יפה!

אבל מצד שני, מה רצית שהיא תגיד? ג'יימס, לא היה לי טוב. אתב צריך לעבוד על הביצועים. אני לא הייתי נותנת ביקורת כלשהי למישהו שהייתי שוכבת איתו חד פעמי.

JamesNox

New member
זה היה זיון אחד שהוא שלושה

ראשון, אחרון ויחיד. וסביר להניח שהיא היתה מנומסת. זה לא כאילו שהיה לי מה לעשות בנושא אם היא היתה נותנת לי ביקורת בונה נקודתית... וחוץ מזה, אם גבר היה אומר לי שהייתי ״לא רע״ לא הייתי לוקח את זה כמחמאה.

JamesNox

New member
וחוץ מזה

לא יודע ספציפית לגבי נשים, אבל בכל מה שקשור לsame sex sex אני ממליץ בחום. תמיד טענתי שהרבה יותר הגיוני להפעיל ציוד מאותו הסוג שיש לך. יש יותר אפשרויות להתאמן.

נכון!!

זה באמת יותר הגיוני. מסכימה מאוד! זה לא רק אותו ציוד, זה גם אותו הגיון מחשבתי ויותר רגישות.

Cגלית

New member
אני חושבת

שללכת על מאה אחוז במקום רק על חצי ממנו..שווה יותר :)

JamesNox

New member
אני תמיד אומר

שזו צרות אופקים איומה מצידי. אבל מה לעשות, תאוריות יש לי מכאן ועד הודעה חדשה, אבל הגוף יודע מה הוא רוצה.

למעלה